Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.
Seuraava

Keski-ikä - mikä ihana tekosyy  4

Securitas: Järjestyksenvalvoja toimi oikein

- Järjestyksenvalvoja on tehnyt naisen toiminnasta tutkintapyynnön poliisille. Poliisi on katsonut valvontakameran nauhan. Sieltä näkyy, että järjestyksenvalvoja toimi täysin oikein. Hän on saanut jatkaa työtehtäviään, kertoo Securitaksen liiketoimintayksikön päällikkö Teemu Balk.

IL kertoi lauantaina naisesta, joka joutui perjantaina pyörätuoliin järjestyksenvalvojan toimien seurauksena. Naisen pohjeluun yläosaan tuli repeämismurtuma. Naisen mielestä vammat johtuivat valvojan potkusta.

- Tilanteeseen tarvittiin järjestyshäiriön vuoksi järjestyksenvalvojaa. Henkilökunta ja järjestyksenvalvoja yrittivät selvittää tilanteen ensin keskustelemalla.

- Naisen rautoihin laittanut järjestyksenvalvoja on työskennellyt meillä pitkään, enkä usko hänen provosoituneen. Olen keskustellut hänen kanssaan tapahtuneesta, jatkaa Balk.

Paikalla olleen mukaan McDonaldsin henkilökunta yritti ensin poistaa naisia.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/200906039689972_uu.shtml

Kieltämättä tuo alkuperäinen juttu tuosta tapahtuneesta aiheutti mussa hilpeyttä viikonloppuna, kun siitä luin.

Voin kuvitella miten tuo tilanne on mennyt. Nainen on mennyt ravintolan suljetulle puolelle syömään, henkilökunta on tullut pyytämään siirtymistä pois ja nainen on itsepäisesti sanonu "en siirry, mä haluan syödä tässä!!"
Sit on pyydetty järjestyksenvalvoja paikalle, koska on ollut parempaakin tekemistä kuin inttää jonkun känniääliön kanssa, jolle tämä nainen on luultavasti alkanut isottelemaan "voi voi, pitääkö ison pahan järjestyksenvalvojan tulla poistamaan nainen" Sit kun nainen ei ole pyynnöistä huolimatta suostunut siirtymään, on hänelle ilmoitettu että jos ei siirrytä hyvällä niin sitten pahalla ja napattu kädestä kiinni. Nainen on alkanut pistää hanttiin ja on kaatunut maahan jolloin järjestyksenvalvoja on napannut käsiraudat ja pistänyt eukon nippuun, koska on nähnyt parhaaksi toimia noin kun nainen on pistänyt hanttiin.

Keski-ikäiset, humalaiset naiset on kaikista vittumaisimpia humalassa.

En kyllä kehtaisi lähteä itkemään lehtien palstoille tuollaisesta asiasta, saisivat julkaista tuon valvontakameran videon jossain, niin jokainen saisi tehdä omat tulkintansa tilanteesta. Voisin kuvitella, että tilanne on juurikin tuo, jollaiseksi sen itse kuvittelin.

Mitä siinä jää vaihtoehdoiksi, jos toinen ei suostu siirtymään pois useista pyynnöistä huolimatta? Ei juurikaan muuta, kuin nappaa sitä rihveleistä kii ja heittää se ulos. Ärsyttää tuollaiset ihmiset... "Minua ei koske samat säännöt kuin muita, minä saan tehdä niinkuin itse haluan, minä minä minä"

Ken leikkiin lähtee, hän leikin kestäköön... ja sitä saa mitä tilaa...


En jymmärrä  9

Jotku ihmiset pöhöttyy alkoholista, minä pöhötyn sokerista.

Heti, kun vähentään sokerin (=lue: karkin) syömistä niin pöhötys laskee. Ihan silminnähtävästi.

On se kumma mömmö, tuo puhdas sokeri. Antaisin vasemman käteni siitä, etten koskaan himoitsisi enää sokeria karkin muodossa. Toisaalta, kai sitä voisi huonompiinkin asioihin turvautua jos vähän stressaa tai vituttaa:D
Luojan kiitos on kohtuu hyvä aineenvaihdunta elämäntapojen takia, mutta kyllä tuo paino silti pääs pari kiloa nousemaan kun vähensin liikuntaa ja lisäsin karkin syömistä:D Onneksi on lohduttavaa tietää, että paino laskee myös kohtuu nopeasti heti kun vähentää sokeria ruokavaliosta... Ei nyt ihan tullut saavutettua tavoitetta painonpudotuksen suhteen, mutta eipä tuo nyt maailmaa kaada. Ei tässä kuitenkaan vielä mitään ylipainoa podeta:)



Hauska sattuma  3

Sain asiakkaalta tilauksen sähköpostilla ja tähän sähköpostiin oli naputeltu erään yhteyshenkilön puhelinnumero. Katsoin numeroa tarkemmin ja totesin sen olevan sama kuin erään meidän työntekijän puhelinnumero:D

Tilaaja oli näpytellyt tuohon viestiinsä tuon yhteyshenkilön numeron vaan väärin (yhden numeron heitto) ja kun muistan aika paljon puhelinnumeroita ulkoa, niin hyppäs silmään tuo yhteneväisyys:D

Kohtuu pieni mahdottomuus, mutta on sitä oudompiakin numerosekaannuksia tullut mulla vastaan.


Jaahas  2

Lupauduin menemään Turkuun torstaina työporukoiden kanssa, tarkoitus olisi käydä Turun Linnalla palloilemassa, istua Kylpylähotelli Caribialla koulutuksessa, juoda alkomahoolia ja jäädä hotellille yöksi ja perjantaina suoriutua päivällä takaisin konttuurille. Onneksi tiedän että jaan huoneeni mun ihq tyttötyökamurin kanssa. Eikä tartte katsella mitään karvaperseitä.

Voi luoja, mihin mä meninkään lupautumaan...


Seuraava