Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2009.

Sigmund Freudille olisi jälleen pähkinä purtavaksi  2

Mua häiritsee, kun netissä törmää leikkimielisiin testehin joissa kysellään minkälaisia unia näkee useasti. Vaihtoehtoina on yleensä pako/lento/hylkäämis jne tyypillisimmät unet joita nyt normaaliin ihmismieleen voi pulpahtaa. Mua alkaa aina naurattamaan tuon kysymyksen aikana ja vastaukseni onkin, jos vaihtoehtoina vain on, lentämisunet koska näen usein myös lentämisestä unta.

Mutta mikä helvetti siinä on, että näen todella usein - häiritsevän usein - unta siitä, että mun klitoris kasvaa ihan peniksen kokoiseksi. Sitten runkkaan sitä, kuin kikkeliä ja kivaa on.

Olen ollut natiaisesta asti kiinnostunut unien tulkinnasta ja unimaailmasta muutenkin, mutten ole saanut tuohon häiritsevään uneeni mitään järkiperäistä vastausta. Tai no tuo uni on tullut elämääni mukaan vasta viimeisimmän vuoden/parin aikana, ainakaan en muista nähneeni tuollaista unta aiemmin. En kuitenkaan koe, että olisin väärän sukupuolen ruumiissa tai että tuntisin pakottavaa tarvetta saada kikkeliä itselleni, riittää kun saa oman kumppanin kikkelillä leikkiä. Nyt jos jollain on parempaa tietoa, niin saa kertoa mistä hemmetistä tuo klitoris/kikkeli-uni oikein johtuu:D


Sali-ihmettelyitä osa2  1

En ole millään tapaa 100% perillä salitreenailusta, mutta tänään meinasi olla vaikeuksia pitää turpa kiinni, kun kävin pitkästä aikaa salilla pumppailemassa.

Olin jalkaprässiä vääntämässä, kun näin sivusilmällä kuinka joku vanhempi naisimmeinen teki ojentaja/lähentäjä liikkeessä jalkatreeniä... Se ei ollut millään muotoa ihmettelemisen aihe, että joku tekee noilla laitteilla treeniä, lähinnä rupesi ihmetyttämään se millä temmolla se sitä teki. Se näytti lähinnä siltä että sillä oli joko ihan armoton syyhy alapäässä tai sitten hirveä tuuletuksen tarve haaroissa, kun se teki toistoja siihen tahtiin että sillä ajalla minkä itse teen yhden toiston samaisella laitteella, se oli tehnyt niitä kymmenen.

Välillä ihmetyttää se, miksi ihmiset menee salille sillä periaatteella että on hirveä kiire (tai muuten vaan sählää) eikä keskity siihen liikkeeseen ja lihastreeniin. Ymmärtääkseni kun lihaskuntoilussa on hyvin tärkeää se, että liikkeen tekee hallitusti ja hitaasti jolloin siitä saa suurimman hyödyn. Itse pyrin ainakin pitämään tietynlaisen staattisen jännityksen yllä koko liikkeen ajan. Jos haluaisin tuuletella haarojani, menisin pihalle istumaan hame päällä ilman pikkareita kannon päälle ja levittäisin jalkani kohti taivasta ja antaisin tuulen tehdä tehtävänsä.

Jos olen jotain oppinut vuosien varrella niin sen, että turpa on hyvä pitää joskus kiinni, vaikka kuinka tekisi mieli jollekin avautua. Toisaalta, voihan se olla että tuolle naiselle on suositeltu ja neuvottu nuo liikkeet tehtäväksi juurikin noin, en kyllä ymmärrä mikä siinä on ideana.



Paha aavistus  6

Yllättävän paljon kohtuullisen pieneen reppuun mahtuukin tavaraa, mun tuurilla tuo paska hajoaa liitoksistaan ennen kuin pääsen reissuunkaan. Tai sitten viimeistään siinä vaiheessa, kun lähden hirveällä kiireellä ulko-ovesta junalle. Odotan myös innolla tuon uudelleen pakkaamista reissun päätyttyä.

Takana on alle viisi tuntia unta ja seuraavan kerran saa unta ehkä sunnuntaina. Ihanaa.

Olen ihan varma, että mun eilen ostama sisäänrakennetulla jalkapumpulla varustettu luksusvaravuode on hajalla, tai hajoaa viimeistään ensimmäisenä yönä. Päädyin ostamaan tuollaisen, koska itsetäyttyvä 3sentin paksuinen makuualusta tuntui naurettavalta sen jälkeen kun kaveri ilmoitti ostaneen kunnon ilmapatjan telttaan. Olen myös jotakuinkin varma, että unohdan jotain tosi tärkeetä kotia ja sitten vituttaa.

Noh, kävi miten kävi, toivottavasti reissu menee hyvin:)


Pittee pistää korvan taakse  4

Koulutusasiat on vituttanut mua jo useamman vuoden, kun ei viittis luopua vakiduunista vain sen takia että lähtisi opiskelemaan jotain jota ei edes tiedä haluavansa opiskella. Viihdyn kuitenkin kohtuuhyvin nykyisessä työssäni. Jos nyt käy niin, että työt loppuu niin Erä-ja luonto-oppaan ammattitutkinto voisi olla mielenkiintoinen. Ei se kovin mediaseksikäs homma ole, mutta varmasti mielenkiintoinen:)

http://www.siikaranta.fi/fi/www/koulutukset/060_ammattitutkinnot/06_eraopas?C:D=1260621&C:selres=1260621

Edit. ei hemmetti että mä haluan lähteä vaellusreissulle/melomaan Lappiin.





Jännitystä elämään  2

Vaihdoin tuossa taannoin puhelinnumeroni pienien sähläämisten saattelemana.

Ensinnäkin onnistuin maksamaan viimeisen Saunalahden puhelilaskuni kahdesti ja jos olisin halunnut tuon liikasuorituksen takaisin omalle tililleni, olisin joutunut maksamaan tuosta huvista 10e, joka ei ollut kauheasti vähemmän kuin tuo puhelinlaskuni joten päätin että pitäköön tunkkinsa. Ilmoittivat asiakaspalvelusta, että tuo mun ylisuoritus hyvitetään mun uudessa laskussa. Sitten ilmeni, että jostain syystä (lue: luultavasti mun omasta mokasta johten) en ollut sulkenut mun Saunalahden liittymää, kun otin DNA:lta täysin uuden numeron itselleni. Oletin, että kun ilmoitan vanhan numeroni tuonne niin se vanha liittymä sulkeutuu automaattisesti DNA:n kautta... Nooh, näin asiat ei kuitenkaan menneet.

Olen toki ilmoittanut tuon vanhan numeroni jotakuinkin joka paikkaan jonne vaan numeroa voi ilmoitella yli 10vuoden aikana enkä ole tuota numeroa jaksanut tai edes tajunnut ilmoittaa jokaiseen paikkaan. En ole myöskään jaksanut sulkea tuota vanhaa numeroani, koska siellä on tavallaan rahaa panttina.

Sain reilu viikko sitten Postilta saapumisilmoituksen tekstarilla Anttilasta tilaamilleni tavaroilleni, tekstari tuli tähän vanhaan numerooni joka oli tuolloin vielä käytössä. Sain myös toki paperisen saapumisilmoituksen postilla myöhemmin ja tämän laitoin niin hyvään jemmaan, etten sitä enää mistään löytänyt. Tai no siis luulin, että olin laittanut sen lompakkooni mutta kun tänään olin tuota pakettia menossa hakemaan, ei se ollutkaan lompakossani. Onneksi vanha sim-korttini oli kuitenkin vielä lompakkoni kolikko-osassa tallessa, joten ei muuta kuin sim-kortti kätösiini ja viritin sen yhteen vanhaan luuriini kiinni, koska en jaksanut alkaa tappelemaan uutta sim-korttia pois käytössä olevasta puhelimestani.

Puolessa välissä kotimatkaa sain Postilta taas tekstarin, se oli taas saapumisilmoitus ja ajattelin että se on vain joku muistutusviesti koska en ollut heti hakenut pakettia ja kun ne tuppaa lähettämään aina kaksi saapumisilmoitusta, jos pakettia ei hae tyyliin viikon sisällä. Sammutin vanhan luurini ja jätin sim-kortin sinne sisälle...

Avasin paketin ja siellä oli vain mun retkikeitinsarja. Soitin Anttilaan ja kysyin koska lähettävät jälkitoimitukselle merkityn retkipeitteen mulle ja ilmeni, että se oli tänään saapunut Postiin. Tajusin samalla, että saamani tekstari olikin tämä jälkitoimituksen.

Tongin vanhan luurini kätösiini ja rupesin näpyttelee pin-koodia ja hokasin, että niin joo tää mun vanha puhelin oli siitä huono, että se vittuilee välillä muutaman näppäimen suhteen ja nyt se oli jostain syystä alkanut nollanäppäinlakkoon(pin-koodini sisältää nollan). En myöskään jostain syystä muistanut mun pin-koodia(mulla iskee välillä hassu dementia). Yritin kahdesti eri pin-koodia ja muistin, että se koodi taisikin olla se, joka sisältää nollan - eli näppäimen joka ei aina toiminut tässä vanhassa luurissani.

Ei muuta kuin sim-kortti irti ja kiinnitin sen omaan uuteen luuriini ja uusi yritys. Puhelin pärähti auki ja näytössä oli teksti tyylillä "nyt on paree onnistuu tai sim-kortti on mennyttä" iski aivan armottomat suorituspaineet ja piti oikeasti pysähtyä hetkeksi miettimään, että mikä vittu tuon vanhan sim-kortin pin-koodi oli..

Kädet täristen, hiki otsalta valuen sitten näpyttelin neljä numeroa puhelimeeni ja painoin ok-näppäintä silmät kiinni pitäen ja sormet ristissä.

Huh. Oli oikea koodi.

Noh, nyt on vaan semmottinen ongelma, että se vitun saapumisilmoitusviesti on mun vanhassa puhelimessa, jota en saa enää auki, koska se ei jostain syystä suostu ottaa nollanäppäintä enää, vaikka hetki sitten se näppäin toimikin. Nyt pitäisi sitten vaihtaa tuo sim-kortin pin-koodi ja pistää sim-kortti tuohon vanhaan paskaan ja toivoa että ei tartte sählää enempiä. Miten niin menee säätämiseksi.

Voi vittu.