Tyyli

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2011.

David Beckhamin kalsarit H&M:ään

Täällä Heini Larros (taas), kalsariosasto (taas).
Jalkapallotähti David Beckham on tehnyt pitkäaikaisen diilin H&M:n kanssa. Beckhamin alusvaatekokoelman tuotteita myydään 1800 H&M-kaupassa 40 maassa ensi vuoden helmikuusta lähtien (tarkalleen 2.2. lähtien).
Päätämme lähetyksen pöksyosastolta tähän.

P.s. Sori nyt ei kuvaa, mutta profiilikuvassani minulla voisi olla Beckhamin kalsarit jalassa.


Kannattaako tyyris laukku?  3

Viime toukokuussa kiikutin yhdeksän ja puoli vuotta vanhan (kohtahan se tulee jo murrosikään!) Louis Vuitton Noe-laukkuni korjattavaksi. Tukholmasta aikoinaan kiikutettu laukku repsotti alapäästä, mutta olin ollut siihen hyvin tyytyväinen. Alunperin samppanjapullojen kanteluun tehty Noe Epileather -laukku jaksoi taakkanaan hyvin kirjapainoitteisen korkeakoulututkinnon oppimateriaalin ja lähes päivittäisestä käytöstä huolimatta se on kestänyt paremmin kuin siihen melkein aina tungetut Mac Bookit (taidan kirjoittaa koneella numero 4;)). En tiedä, mitä tuo viimeksi mainittu kertoo minusta. Ei varmaan mitään hyvää.
Olin valmis satsaamaan alunperin vissiin noin 1000 euron hintaisen laukun korjaamiseen jopa 300. Heinäkuussa sain kuitenkin soiton: laukku on valmis, eikä se maksanut mitään. Syytä ilmaiselle korjaukselle ei kerrottu. Pariisin ateljee kuulemma tekee silloin tällöin tällaisia päätöksiä. Oletan, että luiskalaisten mielestä pohjan olisi pitänyt kestää kauemmin (Kun laukku tuodaan "hoitoon", kysytään sen ostopaikka ja -aika).
Korjatun laukun mukana tuli uusi laukkupussi. Laukun sisällä oli tervehdys otsikolla Louis Vuitton has the pleasure of Returning your Repaired Product.
Käyttänen laukkua seuraavat 10 vuotta. Harva laukku olisi jaksanut edes tähän asti yhtä ehdan näköisenä. Tähän ostokseeni olen siis hyvin tyytyväinen.
Jos ei ole Victoria Beckham -wanna or could be, kuinka paljon teidän mielestänne kannattaa satsata laukkuun?

Korjaustervehdys
Korjaustervehdys

Laskuvarjohyppy tandemina  20

Eilen ajettiin Kouvolan Uttiin Pimp my Fly-tapahtumaan, ja mun oli tosiaan tarkoitus hypätä tandemi.

Paikalla oli aika hyvin porukkaa, tandemhyppääjiä ja laskuvarjokerhon jäseniä.

Vähän tandemista:

"Tandemhyppykurssi on nopea ja turvallinen tapa tutustua laskuvarjohyppäämiseen ilman varsinaista kurssin käymistä. Tandemhyppykurssi onkin suosittu polttari- ja synttäriyllätys ja kyllä - sankarin voi tuoda paikan päälle täysin hänen tietämättään. Aikaa hyppyyn perehdytyksineen kuluu parisen tuntia.

Tandemhyppykurssilla hyppääjä viedään yhdistyksemme koneella ylös korkeuksiin yhdessä muiden hyppääjien kanssa. Alas tandemhyppääjä tulee nauttien noin minuutin kestävästä vapaasta pudotuksesta ja noin viiden minuutin varjolentelystä yhdessä kokeneen hyppymestarin kanssa. Hyppymestari vastaa koko hypyn ajan turvallisuudesta, joten tandemhyppääjä voi keskittyä vauhdin huumaan vapassa pudotuksessa ja maisemien katseluun varjon varassa.

Tandemhyppy voidaan ikuistaa DVD:lle, jolloin mukaan hypylle lähtee kokenut hyppääjä, joka taltioi tunnelmia maassa, koneessa ja vapaassa pudotuksessa. Videon saa odottaessa mukaan DVD:lle koostettuna. Videon katsominen on hauskaa ohjelmaa vaikkapa hääpäivänä, perhejuhlassa tai syksyn iltojen hämärtyessä."

Eli tosiaan käytiin Kallen kanssa läpi hypyn kulku, etsittiin mulle sopivan kokoinen puku, laitettiin kamat päälle ja lähdettiin ilmaan.

Ja sitten ilmaan! Neljään kilometriin asti lentäminen kesti noin 20 minuuttia.

Ja se oli menoa sitten! Fiilis oli aika epätodellinen. Vapaapudostusta kesti melkein minuutin verran, joten siinä pääsi fiilistelemään painottomuuden tunnetta.

Ja sitten avattiin varjo! Alastulo kesti mukavasti kolme neljä minuuttia, ja se oli musta ihanaa.

Tehtiin 360 asteen käännöksiä ja pääsin nautiskelemaan maisemia.

Onnellista tyttöä :)

Ja tässä vielä video hypystä:
http://www.youtube.com/watch?v=c_-Qnk0-I7U&feature=player_embedded

Tykkäsin niin paljon koko jutusta, että harkitsen vakavasti liittymistä NOVA-alkeiskurssille, joka maksaisi nyt 650 euron sijaan 490 euroa. Sitten sitä pääsisi yksin hyppäämään ja se vasta siistiä olisikin!

"Alkeiskurssilla sinulle annetaan eväät suorittaa NOVA-koulutusohjelman ensimmäinen hyppysuoritus itsenäisesti 4000 metristä nauttien noin minuutin mittaisesta vapaasta pudotuksesta, jonka jälkeen avaat itse laskuvarjosi ja laskeudut maahan itsenäisesti varjoasi ohjaten. Ensimmäisillä laskuvarjohypyilläsi mukana ovat kokeneet hyppymestarit, jotka varmistavat hyppysuorituksesi turvallisen etenemisen.

Laskuvarjohypyn alkeiskurssilla vietetään kahdesta kolmeen iltaa teoriaa ja käytäntöä harjoitellen. Kurssiviikon lauantaina päästään itse asiaan: hyppäämiseen

Kerhon yhteystiedot:
HELSINGIN TOIMISTO

Kurssi- ja tandemvarauskyselyt
040 506 8070 (Ti - To klo: 10-13)

info@laskuvarjokerho.com

Lisää tietoja hinnoista löytyy täältä: http://laskuvarjokerho.fi/hinnasto

Suomen laskuvarjokerhon sivut täällä: http://www.laskuvarjokerho.com/

Ja minä kiitän!


Björn sydän John

Nalle Joonaksen kanssa. Kuva: Björn Borg
Nalle Joonaksen kanssa. Kuva: Björn Borg

Zero love! Kesä on rakkauden aikaa. Niinpä 1970-luvun ikoninen tennistaistelupari Björn Borg ja John McEnroe (? KVG!) ovat pistäneet kalsarinsa yhteen. Tai oikeastaan John on pistänyt nimensä Björnin kalsareihin.

Ruotsalaisen tennistähden Björn Borgin nimisiä kalsareita on tehty jo 1990-luvulta. Kalsarit eivät ole historian valossa lainkaan outo brändäys. Sen lisäksi, että Borgia pidettiin yhtenä tennishistorian taitavimpana pelaajana, häntä pidettiin myös jonkinlaisena tyylitaiturina. Vähän aikaa sitten GQ-lehti valitsi Borgin yhdeksi kaikkien aikojen cooleimmaksi urheilijaksi. Todistusaineisto alla (kettutytöt, älkää pyörtykö).

Björn Borgin tyyli 1970-luvulla. Kuva: Björn Borg
Björn Borgin tyyli 1970-luvulla. Kuva: Björn Borg

Björn sydän John (tosin kun on tennis kyseessä, kai sydämen sijaan tuossa pitäsi olla verbi loves) -kokoelmaan kuuluu neljä settiä. Kumpikin tennistähti suunnittelee kaksi. Björnin suunnittelemissa malleissa on sinisiä, punaisia ja valkoisia raitoja vähän niin kuin Björnin sponssin Filan vaatteissa. John taas suunnitteli kalsonkeihinsa paljon mustaa ja punaista, jotka olivat hänen tunnusvärinsä kentällä.

John ja toisen väriset pöksyt. Kuva: Björn Borg
John ja toisen väriset pöksyt. Kuva: Björn Borg
John McEnroe esittelee pöksyjään. Kuva: Björn Borg
John McEnroe esittelee pöksyjään. Kuva: Björn Borg
Björn Borgin kalsarit. Kuva: Björn Borg
Björn Borgin kalsarit. Kuva: Björn Borg

BB ja JMcE ovat signeeraaneet sata kappaletta alkkareita omakätisesti, joten voit sattumalta saada pöksyt, jossa on tennistähden kädenjälkeä laajemmaltikin.

Elokuussa kauppoihin tulevista kampanjan tuotteiden myyntitulosta neljä prosenttia lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Lisää: http://www.bjornlovesjohn.com/