Tyyli

Näytetään blogin kirjoitukset, joissa aiheena on Lindex.

Rachel Zoe pukee Lindexillä  4

Lindex antaa Hollywood-stylisti Rachel Zoen valita suosikkinsa kevään mallistosta. Mallisto tulee myyntiin 18.4. Mielenkiintoista nähdä mitä Kate Hudsonia ja Anne Hathawayta tyylittelevä Zoe saa aikaan kevätväreistä ja kukkakuvioista. Koko ei ainakaan nyt ole ongelma (tietänette Zoen olevan superhoikka).

Rachel Zoe. Kuva: Lindex
Rachel Zoe. Kuva: Lindex
Rachel Zoe. Kuva: Lindex
Rachel Zoe. Kuva: Lindex

Narciso Rodriguez Lindexille  3

Firs lady Michelle Obaman pukijana tunnettu (NR:n puku päällä kun Obamat esiintyivät ensi kertaa presidenttipariksi valittuina. TJEU! http://www.nydailynews.com/lifestyle/fashion/2008/11/05/2008-11-05_michelle_obama_models_narciso_rodriguez_.html) ja Carolyn Bessette Kennedyn hääpuvun suunnitellut amerikkalainen suunnittelija Narciso Rodriguez tekee Lindexille lokakuuksi Pink-kokoelman. Osa kokoelman tuotoista menee rintasyövän tutkimukseen (ei toistaiseksi tietoa kuinka suuri osa). Tuotteet ovat kaupoissa 1.10.2010. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Lindex tekee yhteistyötä vierailevan huippunimen kanssa.
Rodriguez on 49-vuotias kuubalais-amerikkalaiseen perheeseen New Jerseyssä syntynyt Parson's School of Designin käynyt suunnittelija.

Narciso Rodriguezin luonnos. Kuva: Lindex
Narciso Rodriguezin luonnos. Kuva: Lindex

P.s. Mitä mieltä olette vierailevista suunnittelijoista? Mars kommentoimaan.
Paras kommentoija saa Vivienne Westwoodin SIGGille suunnitteleman juomapullon.

Vivienne Westowoodin juomapullo SIGGille
Vivienne Westowoodin juomapullo SIGGille