Tyyli

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2010.

Huntu pyllyyn!  1

Myös alusasuvalmistaja Björn Borg on häähumussa. Hunnun/laahuksen ja rusetin voi irrottaa. Hinta 29,90 e. Suosittelemme huomiseen kisakatsomoon.

Björn Borgin naisten hääpöksyissä irrotettava huntu. Kuva: Björn Borg
Björn Borgin naisten hääpöksyissä irrotettava huntu. Kuva: Björn Borg
Naisten hääkalsarit edestä. Kuva: Björn Borg
Naisten hääkalsarit edestä. Kuva: Björn Borg
Björn Borgin miesten kalsarin rusetin voi irrottaa. Kuva: Björn Borg
Björn Borgin miesten kalsarin rusetin voi irrottaa. Kuva: Björn Borg

Ellen tissiliivit  4

The Bodyksi nimetty takavuosien huippumallin (nyt jo 46 v) Elle MacPhersonin Elle MacPherson Intimates -merkkiset alusvaatteet saapuvat heinäkuussa Suomeen Sokokselle ja Stockmannille.

Ellen alusvaatebrändi syntyi jo 20 vuotta sitten hänen kotimaassaan Australiassa. Vuonna 2002 alusvaatteet lanseerattiin Englannissa, vuonna 2005 Yhdysvalloissa, jossa niitä myydään muun muassa Saks 5th Avenue -tavaratalossa. Nyt tuotteita on kaupan lähes 20 maassa.

Ellen alusasut ovat esiintyneet muun muassa Täydellisissä naisissa ja Oprahissa. Brändin mainokset ovat voittaneet australialaisia alan palkintoja. Niitä on arvostettu esimerkiksi siksi, että niissä ei näy suoraan mallin kasvot. Uusimman kampanjan on kuvannut uusiseelantilainen Regan Cameron. Työlistalla muun muassa Gapin ja Max Maran kuvauksia.

Elle MacPherson Intimatesin Cloud Swing -alusasu. Kuva: Regan Cameron
Elle MacPherson Intimatesin Cloud Swing -alusasu. Kuva: Regan Cameron

P.s. Prinsessahäiden kunniaksi ensi blogauksessa 19.6. prinssikalsarit.


Narciso Rodriguez Lindexille  3

Firs lady Michelle Obaman pukijana tunnettu (NR:n puku päällä kun Obamat esiintyivät ensi kertaa presidenttipariksi valittuina. TJEU! http://www.nydailynews.com/lifestyle/fashion/2008/11/05/2008-11-05_michelle_obama_models_narciso_rodriguez_.html) ja Carolyn Bessette Kennedyn hääpuvun suunnitellut amerikkalainen suunnittelija Narciso Rodriguez tekee Lindexille lokakuuksi Pink-kokoelman. Osa kokoelman tuotoista menee rintasyövän tutkimukseen (ei toistaiseksi tietoa kuinka suuri osa). Tuotteet ovat kaupoissa 1.10.2010. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Lindex tekee yhteistyötä vierailevan huippunimen kanssa.
Rodriguez on 49-vuotias kuubalais-amerikkalaiseen perheeseen New Jerseyssä syntynyt Parson's School of Designin käynyt suunnittelija.

Narciso Rodriguezin luonnos. Kuva: Lindex
Narciso Rodriguezin luonnos. Kuva: Lindex

P.s. Mitä mieltä olette vierailevista suunnittelijoista? Mars kommentoimaan.
Paras kommentoija saa Vivienne Westwoodin SIGGille suunnitteleman juomapullon.

Vivienne Westowoodin juomapullo SIGGille
Vivienne Westowoodin juomapullo SIGGille

Halutaan: huikea muotiblogisti  1

Only etsii Suomen parasta muotiblogaajaa. Kilpailun voittaja pääsee Onlyn 15-vuotisjuhliin Tanskaan, saa Onlyn vaatteita ja pääsee seuraamaan, miten Only-mainoskamppis syntyy. Hakemuksessa pitää kertoa ensimmäisistä Only-farkuistaan ja lähettää itsestään kolme kuvaa.
Oman blogin voi perustaa myös kilpailun sivulla: http://www.only.com/#/site/finland
Haku päättyy 21.6.

Mallia voi ottaa maailman vaikutusvaltaisimmista (The Observer-lehden mukaan, tosin lista on tehty vuonna 2008) muotiblogeista:

Style Bubble
Vuonna 2006 aloittanut Susanna Laun blogi on ansainnut hänelle eturivin paikan Lontoon muotiviikoilla, haastatteluja ja tyyliesittelyä britti Ellessä ja Japanin Nylonissa. Tällä viikolla hän blogasi kaularöyhelöistä, jotka nähtiin Italian Voguen kannessa.
http://www.stylebubble.co.uk

Sartorialist
Lisäkrediittinä Time-lehden valinta top 100 design-vaikutusvaltaisten listalla. Scott Schuman aloitti vuonna 2005 kuvaamalla tyylikkäitä ihmisiä New Yorkin kadulla. Viimeisimmät blogaukset: Prince Streetin valkomekkoinen ja tyttö ja blogistin isoäiti nuorena italialaisella rannalla.
http://www.thesartorialist.com