Tyyli

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2013.

Aurinkoa, naurua ja ystäviä

Viikonloppureissu Turkuun, tärkeät ystävät, hyvää ruokaa ja juomaa. Täydellistä! Olin jo vuosien jälkeen unohtanut miksi joskus rakastin Turkua ja niitä hauskasti puhuvia ihmisiä, ja plussana se, että aurinko paistoi lämpimästi ja aika lensi kuin siivillä itku-nauru -kohtauksien kera. En ole kova bailaaja joten tällaiset reissut vaativat omat veronsa. Mutta se oli sen arvoista! Olin odottanut tätä.

Ensimmäisenä Turkuun päästyämme menimme nauttimaan Fontana Cafén terassille muutamat huurteiset sekä pientä syötävää. Ihmisjoukon keskellä ja kaikkien kantamusten kanssa terassi tuntui hieman ahtaalta. Emme olleet siis ainoita ketkä halusivat viettää lauantai päivän samalla terassilla :) Suosittelen paikkaa lämpimästi.

Kesän ensimmäinen päivä kun puin päälleni pelkät farkkushortsit, mustan Monkin löysän topin sekä vakio kalustoon kuuluvat converset.
Kesän ensimmäinen päivä kun puin päälleni pelkät farkkushortsit, mustan Monkin löysän topin sekä vakio kalustoon kuuluvat converset.
Kylmäsavulohi bagel.
Kylmäsavulohi bagel.
Voin kertoa että kyllä maistui. Miten perus lonkero voi olla niin hyvää kesäisin ulkona terassilla?
Voin kertoa että kyllä maistui. Miten perus lonkero voi olla niin hyvää kesäisin ulkona terassilla?
Saanko esitellä yhden tärkeimmistä ihmisistä elämässäni, rakas ystäväni Tiina.
Saanko esitellä yhden tärkeimmistä ihmisistä elämässäni, rakas ystäväni Tiina.
Rakkaalle ystävälleni maistui myös jälkiruoaksi myös irish coffee.
Rakkaalle ystävälleni maistui myös jälkiruoaksi myös irish coffee.
Helsingin päädystä jokapäiväinen tukipylvääni (kirjaimellisesti) ystäväni Jari.
Helsingin päädystä jokapäiväinen tukipylvääni (kirjaimellisesti) ystäväni Jari.

Tämän jälkeen jatkoimme pienen muistoja herättelevän kierroksen parissa Turun keskustassa, sekä joen varrella jokilaivoja ihastellen. Pakko myöntää, mutta muutamat hauskimmat muistot elämässäni liittyvät Turun kesään!

Illan päätteeksi menimme illalliselle ravintola Blanccoon. Sen jälkeen bileet jatkuivat aamun pikkutunneille saakka.

Onko Suomessa olemassa kaupunkia joka ei olisi kaunis kesällä, ja missä ihmiset murjottaisivat auringon paistaessa. Epäilen. Kaikki tuntuu puhkeavan kukkaan, minä ainakin.

Tällä viikolla onkin muuta kivaa tiedossa, nimittäin Fashion Stock Sales vanhalla ylioppilastalolla 24-25.5. Suosittelen tapahtumaa kaikille muotia rakastaville.

Nyt on vuoro päivittäinen lenkki tuonne vesisateeseen, perään ansaittu sauna ja lämmin peti.

Mahtavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Rakkain terveisin: Annu


Kauan odotettu lämmin aurinko.  1

Suomi on maa, missä saamme nauttia neljästä vuodenajasta. Tuntuu vain suurimmaksi osaksi siltä, että saamme nauttia kuitenkin eniten pimeästä, kylmästä ja märästä. Tätä ihanaa aurinkoista säätä riittänee sen n. 4kk vuodesta, eli nautitaan siitä sitten täysillä kun sitä on! Ensin valitetaan kuinka kylmää on ja kuinka pitää pukea päälle tuplakerroksen kalsareita ja villapaitoja, sitten kuitenkin kun saamme tämän ihanan auringon kyläilemään ihanassa koto Suomessa, kuuluu silloin tällöin muutama valituksen sananen myös siitäkin kun on liian kuuma. Eikö ole ihanaa kun voi lähteä ulos pelkissä tennareissa, farkuissa ja t-paidassa? Huomasin tänään kun lähdin ulos kaulahuivi kaulassa että hitto, mulla on kuuma! Oli niin hyvä fiilis heittää huivi laukkuun ja tajuta ettei tarvi enää miettiä kovin pitkään mitä päälleen laittaa ettei tule kylmä ja saa nauttia auringon tuomasta lämmöstä :)

Laukku on kirppislöytö, takki H&M, toppi Vila, kaulakoru ikivanha aarre H&M, lököhousut Vila
Laukku on kirppislöytö, takki H&M, toppi Vila, kaulakoru ikivanha aarre H&M, lököhousut Vila
Ja yksi hyvin iloinen tyttö!
Ja yksi hyvin iloinen tyttö!

Tämä tyttö kävi juuri nauttimassa tämän vuoden ensimmäisen kylmän juoman patiolla (terassilla). Menkää tekin! Ihan vain vaikka parvekkeelle istumaan ja juomaan kuppi kahvia tai lukemaan lehti. Mahtavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille.

Rakkain terveisin: Annu


Tavoitteena täydelliset farkut.  5

Kuinka monella on vaikeaa löytää juuri ne täydellisesti istuvat farkut? Joskus farkut ovat täydelliset pepusta, mutta "roikkuvat" polvista. Ovat malliltaan muuten täydelliset, mutta vääränmalliset vyötäröltä tai pituudeltaan. Itselläni on aina ollut haaste löytää farkut jotka sopivat tämän malliselle pygmille, kun en kuitenkaan ole pieni muuten. Omaan lyhyet jalat, mutta muhkeat reidet ja takapuolen. En vielä tähän mennessä ole löytänyt farkkuja, jotka ensinnäkään ovat minulle oikean mittaiset. Kaikissa farkuissa tuntuu että saan vaan lisäkiloja ja ne eivät imartele ollenkaan.

Rukouksiini vastasi yhteistyö Nomo Jeans:in kanssa. Suomessa Nomo Jeans: lla on tällä hetkellä kaksi liikettä, yksi Helsingissä ja yksi Tampereella. Itse suuntasin Kampin myymälään. Astuin sisään hyvin selkeään, viihtyisään liikkeeseen, jossa sain heti iloisen vastaanoton. Katselin hetken ympärilleni ja näin paljon erilaisia kankaita, farkkumalleja miehille ja naisille, lankoja ym. Olin hyvin innoissani, kohta saan itse suunnitella mieleiseni farkut juuri minulle! Minusta otettiin 3D-vartaloskannerilla tarkat mitat, jonka perusteella farkut minulle tehdään.

1. Valitse mallisi: Valitsin kapeimman mallin 'Skinny Minnie'.

2. Valitse väri: Värejä oli monia, mutta valitsin itselleni luumun väriset 'Divine Plum'.

3. Valitse efekti: Tähän värimalliin ei saanut kulutuksia.

4. Valitse yksityiskohdat.

Tuunaa vyötärösi: Valitsin vyötärön korkeudeksi normaalin, vyötärökaistaleen normaaliksi ja vyölenkit tupla-X:ksi.

Tuunaa lahje: Sain valita lahkeen käänteen joko leveäksi tai normaaliksi. Valitsin normaalin, koska tykkään käännellä lahkeitani erilaisen lookin tuomiseksi silloin tällöin.

Vetoketju- vai nappikiinnitys: Ehdottomasti nappikiinnitys.

Taskujen malli ja taskupussien kangas: Valitsin etutaskut tupla-M malliseksi jotta saisin hieman jotain erilaista. Takataskuihin valitsin Classic- mallin. Taskupussien kankaaksi valitsin ihanan kesäisen 'Flower power' kankaan, joka sopii mainiosti farkun värin kanssa.

Viimeistele yksityiskohdat: Tässä vaiheessa valitaan takapuolelle tuleva NOMO: n takalappu, tähän valitsin mielestäni siistin mustan kumisen. Lisäksi sain valita millaisen sauman haluan. Valitsin tähän tuplaompeleen ulkosaumaan.

Viimeisenä vaihe 5, Skannaus. Tämä olikin jännittävin vaihde. Minut ohjattiin pimeään koppiin, jossa riisuuduttiin alusvaatteisilleen. Seisoin paikallani hyvässä ryhdissä, jonkajälkeen skannaus alkoi. Olo oli kuin pikkutyttönä, astuessaan huvilaitteeseen. Hyvin jännittävää. Skannaus kesti vain muutaman minuutin, jonka jälkeen olinkin valmis.

Tämä oli erittäin mielenkiintoinen ja hauska kokemus. Nyt vain jäädään odottelemaan innolla farkkujen saapumista, tämä kestää n. 5-6 viikkoa.

Rakkain terveisin: Annu


Intohimoa ja dramatiikkaa, Carmen.  1

Tulisia tanssijoita, kauniita naisia, upeita roolisuorituksia. Kiihkoa, rakkautta, vaarallisia tilanteita, sekä käsinkosketeltavaa jännitystä. Sitä kaikkea piti sisällään upea show, Carmen. Lauantaina Tampereen työväenteatterissa oli sali melkein täynnä ihmisiä katsomassa viimeistä näytöstä. Upeat lavasteet, sekä näyttelijät veivät mukanaan niin, että luuli itse olevan osa tarinaa.

Onneksi saimme liput vielä samaiseen näytökseen. Eräällä ystävälläni oli rooli näytelmässä, joten odotin innolla näkeväni ensimmäistä kertaa hänen esiintyvän. Oli erilainen lauantai kuin yleensä. Tällaisia useammin! Viime kerralla kun olen käynyt teatterissa, on lavalla tanssinut lumikki, tuhkimo ja keijukaisia. Vähän erilaista oli tälläkertaa.

Oli mukavaa saada laittautua siistimmin hyvästä syystä. Puin päälleni ikivanhan Objectin jakun, jonka alle löysin Selectedin mekon. Oli niin lämmin, että takkia ei tarvinnut, vaikka kova flunssa puski päälle (kiitos vappu ja monta tuntia kaivarissa), mutta nyt pelkkä kaulahuivi riitti. Ai että pidänkö tästä huivista? Kyllä. Tuntuu että huiveja pursuaa joka kaapista, mutta tästä on tullut ehdoton suosikki! Ajattelin myös korkata tälle vuodelle avokärkiset Vagabondin korkokengät. Ihanaa kun kesä on kohta täällä! Mitäs pidätte?

Seuraavana päivänä suunnitelmani oli mennä kierrätystehdas-tapahtumaan Kaapelitehtaalle, niinkuin edellisessä postauksessa ilmoitin, mutta flunssa vei lopulta voiton. Kurjaa, koska siellä olisi ollut hurjasti nähtävää ja uusien ideoiden syttymistä tee-se-itse kokoelmaani. Onneksi näitä tapahtumia tulee uudestaan!

Seuraavaan kertaan..

Rakkain terveisin: Annu


Vappuhulinaa  5

Joko muut ovat selvinneet vapusta? Minä en. Kaksi päivää on tultu ja menty tiuhaan tahtiin joka puolella. Olenko nauttinut? Kyllä. Oliko rankkaa? Kyllä, mutta se ei haittaa! Onneksi vappu on vain kerran vuodessa. Yksi akkujen latauspäivä tuli erittäin tarpeeseen ja nyt on aikaa jälleen kirjoittaa uutta stooria tänne blogiin.

Tiistaina olikin nopeampi tahti lähteä vapun viettoon. En tietenkään ollut katsonut valmiiksi vaatteitani ja olin 10-18 töissä, siispä ruokatunti meni juostessa vaatekaupoissa etsien jotain päälle pantavaa. Löysin Selectediltä hauskat ysäriin taipuvat löysät pussishortsit. Korkealla vyötäröllä varusteltu pussimalli toimii hyvin jonkin niukan topin kanssa, siispä nappasin Vilalta perus valkoisen alustopin. Niitä tarvitsee aina. Onneksi mukana oli H&M boyfriend-mallinen jakku ja siitä sain koottua hauskan asukokonaisuuden. Kuvaaja oli jo valitettavasti vappu fiiliksissä joten kuvia en saanut.

Näillä mentiin vappupäivä 1.

Eilinen päivä meni Kaivarissa missä oli muutama muukin vappua juhliva. Päätin että jos en halua olla kipeänä loppuviikkoa, puen jotain lämmintä ja rentoa päälle. kaivoin kaapista Selectedin mustat housut, Veromodan kirpparilta löydetyn neuleen, Levi's kirpparilöytö takin, Zaran laukun sekä super ison ja muhkean H&M kaulahuivin. Palelin silti. Otin mukaan vielä karvaisen vappumaskotin, joka piti aika ajoin lämpimänä tapittamalla sylissä ja suukottelemalla.

Näillä mentiin vappupäivä 2.

Vappumaskotti hra. Oliver
Vappumaskotti hra. Oliver

Tämä päivä meneekin pomppiessa Piece Of Norwayn jumpsuitissa. Luojan kiitos että tällaisia aikuisten potkupukuja on olemassa!

Näillä mennään ja ladataan akut täyteen tulevaa viikonloppua varten, nimittäin vuorossa on Carmen, Tampereen työväen teatterissa, sekä kaapelitehtaalla kierrätystehdas-tapahtuma. Näistä lisää sunnuntaina.

Dagen efter

Piece Of Norway
Piece Of Norway

Rakkain terveisin: Annu