Halutaan: huikea muotiblogisti

  • Heini

Only etsii Suomen parasta muotiblogaajaa. Kilpailun voittaja pääsee Onlyn 15-vuotisjuhliin Tanskaan, saa Onlyn vaatteita ja pääsee seuraamaan, miten Only-mainoskamppis syntyy. Hakemuksessa pitää kertoa ensimmäisistä Only-farkuistaan ja lähettää itsestään kolme kuvaa.
Oman blogin voi perustaa myös kilpailun sivulla: http://www.only.com/#/site/finland
Haku päättyy 21.6.

Mallia voi ottaa maailman vaikutusvaltaisimmista (The Observer-lehden mukaan, tosin lista on tehty vuonna 2008) muotiblogeista:

Style Bubble
Vuonna 2006 aloittanut Susanna Laun blogi on ansainnut hänelle eturivin paikan Lontoon muotiviikoilla, haastatteluja ja tyyliesittelyä britti Ellessä ja Japanin Nylonissa. Tällä viikolla hän blogasi kaularöyhelöistä, jotka nähtiin Italian Voguen kannessa.
http://www.stylebubble.co.uk

Sartorialist
Lisäkrediittinä Time-lehden valinta top 100 design-vaikutusvaltaisten listalla. Scott Schuman aloitti vuonna 2005 kuvaamalla tyylikkäitä ihmisiä New Yorkin kadulla. Viimeisimmät blogaukset: Prince Streetin valkomekkoinen ja tyttö ja blogistin isoäiti nuorena italialaisella rannalla.
http://www.thesartorialist.com

1 kommentti

Anonyymi

7.6.2010 10:43

Ja tämän muotiblogistin pitäisi tietysti mainostaa ilmaiseksi ja omalla ajallaan tuon firman tuotteita? Mun Only-farkuista lähti väri ekassa pesussa eivätkä ne kestäneet kovinakan kauaa, mutta tästä kirjoittamalla ei varmaankaan voita palkintoa?

Hohhoijaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi