Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2007.

comparing people  1

Hehhee. En ole saanut kovin paljon ääniä kaverien keskeisissä vertailuissa facebookissa. Voihan harmi x) No joo, yhden mielestä mulla on kauniimmat silmät kun jollain toisella. Oh joy. Kaksi sen sijaan panisi mielummin sen toisen vaihtoehdon kanssa kuin mun =D Sinänsä huvittavaa, kun jos esimerkiksi mun sukulaiset vastanneet noihin, niin ihan loogista valita se toinen tyyppi.

Nyt kone kii.





lakkoilua  1

Tuleekohan Suomeen kohta yleislakko, kun tuntuu, että joka taholla on oireilua. Pistää miettimään.

Eilinen meni mahakipuillessa ja huonon olon parissa. Iltapäivä ja ilta siis. Sitä ennen saatoin serkun junalle ja kävin katsomassa, josko löytyisi hömppää lauantaiksi. Erinomaisen hienoja coctail-tikkuja ainakin: nuottiavaimia ja miekkoja. Lisäksi niitä pieniä paperivarjoja, joita voi tunkea jäätelöannoksiin tai drinksuihin x) Lautasliinoja. Kyllä tää tästä.

Verhot on siis ripustettu jo maanantaina ja kyllä ne onkin kivat. Edelleen. Aamuaurinko ei häirinnyt ollenkaan niin pahasti enää. Ja mattokin on mukava lisäke. Vähän kun rymsteeraisi vielä, niin alkaa olla valmista. Ja ne taulut on ripustamatta. Mutta ne ehtii. Koukut on hommattu kyllä jo.

Tänään olis luento. Tosin samaan aikaan Stockalla on Petteri Sariola ja sen perään Rajaton. Däääääääm. En kuitenkaan viitsi olla luennolta pois, kun sen verran vajavaiset ovat tietoni aiheesta. Hohhhoi.





vaatteiden karsimisesta  1

Niin. Sehän käy helposti, kun muuttaessa kuljettaa vaatteita mustissa jätesäkeissä. Sitten purkaessa ei pura kaikkea kerralla, jättää esimerkiksi suurimman osan alusvaatteista yhteen säkkiin. Ja sen säkin sängylle avonaisena ja itse kirjoittelee netissä päättömyyksiä. Niin, kissa voi mukavasti lirauttaa pienet pisut sinne säkkiin ja sitten herättää huomiota koittamalla peittää tekonsa kaapimalla säkkiä kovasti.

No. Ehkä viidet pikkarit heitin pois, kun ei jaksa ruveta sadasti pyykkäämään niitä. Muut säilyivät kuivina ja lirautuksettomina.

Katsoin Oprahia eilen. Joku hääsuunnittelija taimikälie siellä vieraili ja näytettiin, kuinka upeita (ja jumalattoman kalliita) häitä se on järjestänyt. Mutta mielenkiintoisin vaihe oli, kun näytettiin ko. MIEHEN (kyllä, se oli siis mies) kotia. Lähes kliinisen siistiä. Paras vinkki tuli siinä vaiheessa, kun oli puhe vaatekomeroista ja kaapeista. Eli vaatekaapin siistinä pitäminen ei maksa mitään. (Sama koskee mitä tahansa kaappia, esimerkiksi keittiössä.) Vinkki: jos et vuoteen ole pitänyt jotakin vaatekappaletta, anna se ihmiselle, joka tarvitsee sitä sinua enemmän. Muistaakseni puolen vuoden "käyttämättömyys" antoi syyn jo harkita luopumista.

Että semmoista. Tänään sinne tanssikeikalle. Siis soittamaan. Yöllinen kypsyneisyys kyseistä hommaa kohtaan on mennyt ohi. Kivaa päästä esiintymään =) Täytyy järkätä se kansio vaan vielä, eli tunkea loput nuotit sinne. Ja katsoa, että on aakkosjärjestyksessä. Jos sisällysluettelon vielä pykäisi.