Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

Joulukalenteri: Joutuvatko possut... - osa 21.  3

21. luukku:

"Täten kutsumme sinut, Sikapossu, joulupöytään. Unohda kaikki, mitä olet siitä kuullut. Pöytään on kutsuttu perinteen mukaisesti sikoja, joulun oikeita edustajia kaikkialta maailmasta ja joitakin muita eläimiä. Toisesta kirjeestä löydätte kyytiohjeet ja ajat."

***

Hmm. Näin jälkeenpäin ajatellen story olisi voinut pitää jännitteensä paljon pidempäänkin. Mutta lapsille tän kirjotin, joten pysykööt sellaisena kuin on.


EL PRESIDENTE!!!  7

Eilisen ja tämän päivän joulukalenteriluukut.

No niin. Nätisti nukuin kahteentoista ja kas, yksi oppilaista lisää kipeänä. Eli illan ohjelma konsertissa lyheni. Täytyy tehdä muutokset koneelle ja tulostaa laput. Jos on tarpeeksi paperia, that is.

Eilisen pippalot menivät siis Mainiosti. Klubikokouksessa saatiin mainioita asioita aikaan ja jäsenistö kasvoi. Tarjoilu oli seuraavanlaista: alkumalja (sihinää + tujaus, koristeena jäiset vadelmat), krapulasoppa, tonnikalapiiras, suolakeksit, omat juomat immeisillä, täytekakku, mokkapalat, pepparkaaakkor, uh-karkit, Bundt-cake (reikä korjattiin sour apple-pullolla). Kelpasivat kansalle =) Kokki kiittää.

Merkkipäivääni juhlistettiin myös ja sain aivan mainioita lahjuksia. Jopa uudelta jäseneltä, jonka tapasin ensimmäistä kertaa eilen. Niin. Calvadosta, puheenjohtajan tuoli, iittalan ultima thule-snapsilasi, pullo leijonaviinaa, taskumatti (terveisiä tonttulasta) jossa oli polka-karkkeja, keksientekolaite. Kaikkea mukavata =) =)

Nyt vaan yskittää. Köh köh. Illalla konsertin jälkeen On the rocksiin, Havana Black soittaapi. See you there.


Joulukalenteri: Joutuvatko... - osat 19. JA 20.  2

19. luukku:

Sikapossu ei uskaltanut koskea kirjeisiin, vaan juoksi takaovelleen, mutta muisti naulanneensa senkin eteen lautoja. Possu ei halunnut mennä lammastakaan häiritsemään ja juoksi hetken ympyrää pihassa. Lopulta se rohkaistui ja päätti, että kunnon sikapossu ei arkaile. Possu irrotti nauhan ja kirjeet ja meni sisään.

***

20. luukku:

Sikapossu pelästyi astuessaan olohuoneeseensa. Takassa paloi nimittäin tuli ja pöytä oli katettu, vaikka possu oli jättänyt talon kylmilleen naulatessaan ikkunoita. No. Possu istui löhötuoliinsa ja avasi punaisen kirjekuoren.

***


väsyttäääääää  3

Zzz-olosta huolimatta hyvä mieli. Kukaan ei yön aikana pöllinyt vaatteitani narulta. Tosin neljästä ihmisestä (mun lisäksi) YKSI oli hakenut vaatteensa pois. Eilen piti siirtää yhdet sivuun, kun ei olisi omat mahtuneet. Ja hei, kaikki mitä siellä narulla oli, oli rutikuivaa. Mua ennen joku oli jo siirtänyt yhden erän sivuun. Mä haen aina omani pois, kun tiedän että ovat kuivuneet. Vituttaa kun kaikki muut eivät.

Yhdessä kappaleessa pääsin hyvästä mielestä vitutukseen, aika hyvin xD

Nyt siis pikasuihku ja kaupungille. Jeeeeeeeeeeee. Illalla klubikokous, jonka ylipääpuheenjohtaja olen ja samalla puheenjohtajan (eli minun) syntymäpäivät. Hihi. Vaiks ne onkin vasta lauantaina oikiasti :D


Joulukalenteri: Joutuvatko possut... - osa 18.  2

18. luukku:

Sikapossua mietitytti taas, mutta eri syystä kuin aiemmin. Nyt se ajatteli: "Mitä jos lumi ja talvi ovatkin hauskoja asioita?" Enempää se ei ehtinyt, kun oli jo pihassaan ja näki, että ovenkahvassa riippui jotain. Possu meni lähemmäksi ja sen sorkat alkoivat täristä, kun se tajusi, että kahvassa oli nauha, jossa roikkui peräti KAKSI kirjettä. Punainen JA vihreä.



Joulukalenteri: Joutuvatko possut... - osa 17.  1

17. luukku:

Lunta satoi paljon ja isoina hiutaleina. Sikapossu juoksi lampaan talolle ja kuuli sieltä merkillistä ääntä. Possu jäi puun taa piiloon ja kurkisti varovasti lampaan pihalle. Siellä oli kokonainen lauma lampaita, jotka juoksivat ympäriinsä, määkivät minkä ehtivät ja tekivät lumeen kuvioita, joita ne sanoivat lumilampaiksi (vähän niinkuin ihmisten lumienkelit).


keikkapäivä  9

Tämä merkintä on kirjoitettu lievässä humalatilassa.

No niin. Lähdin siis aamupäivällä n. klo 11 kotoa. Muistin sekä molemmat soittimet, että nuotit, että telineen että vaatteet että muutkin. Oujee.

Päästiin loppujen lopuksi perillekin. Treenit meni jees ja ruokaa saatiin - oli jees - ja keikkakin meni hyvin. Eli jees.

Keikan jälkeen hieman sidua - jees. Bussissa matkalla kotiin hieman lisää sidua - tosi jees. Bussissa ei vessaa - ei ollenkaan jees. Jäin tuolla jossain kolmos-ratikan reitillä pois ja kävelin kotiin - ei niin jees, mutta piristi, siis jees.

Nyt kotona ja väsyttää - jees. Menen nukkumaan - ihan jees. Aamulla lupasin mennä kahville (eli teelle/kaakaolle) kamun kanssa klo 9 - not sou jees. Kivaa kumminkin nähdä hänet - eli jees.


Joulukalenteri: Joutuvatko possut... - osa 16.  4

16. luukku:

Sikapossu pudotti vahingossa laudanpätkät maahan yrittäessään huitoa kaikkia hiutaleita pois kärsältään. Se putosi melkein itsekin, mutta sai onneksi lujasti kiinni yhdestä tikkaiden poikkipuusta. - Nuo lumihiutaleet nauravat minulle, possu röhki kiukuspäissään ja kompuroi alas.

*****

Huomenta. Ja huom: NOU KRAPULA!!! Niin. Hongistolla (olkoonkin håmå, hehhee) on oikein kiva perse. Se nähtiin eilen sekä vaatteet päällä, että sedän ollessa vähän vähemmissäkin. Oli ne kaksi muutakin iiihan alasti x) Siis soitannon loputtua tulivat vielä pokkuroimaan. Kaikilla pömppämassu :D

Kaikenkaikkiaan hyyyyvä keikka, mutta. Ne v*tun teinihorot (2 kpl) yrittivät sangen sitkeästi eturiviin, vaikka heille muutamakin tyyppi ilmoitti varsin reippaasti, että turpiin tulee jos se s**tanan änkeminen ei lopu. Mulla paloi käämit noin sata kertaa. Rauhottuivat sitten loppupuolella keikkaa, noin suurinpiirtein. Näiden lisäksi oli eräs miekkonen, partasuinen ja hieman pitkähiuksinen. Mua lyhyempi, mutta suhteellisen roteva tapaus. Tuli mega-aggressiolla päin ja änki eteen. Jeepäjee. Ei onneksi suoraa mun eteen. Töni kyllä teinihorojakin tehokkaasti, mutta samalla mua, joka olin siinä sivumpana. Jossain vaiheessa lähti pois, mutta myöhemmin ilmestyi uudelleen. Siinä vaiheessa joku toinen äijäkin hermostui sille ja siinä sitten "siirtelivät" toisiansa.

Niin että meni muutama biisi pohtiessa keikkojen fyysistä luonnetta :D

Nyt pitää itse pistää keikkakamat reppuun ja suunnata kohti paikkaa äks, josta bussi lähtee. Jos olisi tänään ihan ajoissa.


piks poks ja pizzaa  1

Neljän miekkosen kanssa tultiin juuri autolla Helsinkiin, tosin yksinäni tulin tänne kotiin olemaan. Pitää hieman juopotella, ennen kun kaverin kanssa lähdetään kohti Tavastiaa :D :D

Tämän päivän joulukonsertti meni sangen mainiosti, sain suklaata ja pashminan. Ou jee. Ja kun äijäkööri tuli hakemaan, toivat mulle myös pizzan - masu kiittää.

Voisi lässyttää taas jotain jostain muustakin, mutta jääkööt nyt väliin. Jos sitten yöllä kännissä.