Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2007.

dimebag nosturissa  3

Joo, Euge on ihaaaana. Varsinkin iliman paitaa. *wink wink*

Mä en tollasel keikalle ees yritä pistää enää rillejä päähän. Ensin ne lensi vaan vähän ja sain kiinni. Sitten ne lensi kunnolla, kun tuli kansaa päälle. Ei löytyneet käsikopelolla lattian suunnasta enkä uskaltanu kovasti jäädä sinne kumarruksiin. Itku pääsi. Vaikka haluunkin uudet lasit, niin ei mulla niihin rahaa ole... Onneksi vieressä ollut tyttö löysi ne ja ei olleet edes yhtään rikki =) =) =) KIITOS, sinä ihana ihminen.

Yksi naarmu näköjään toisen linssin keskellä. Rillit seurasivatten keikan loppuun laukussa. Se vieressä ollut tyttökin pisti omat lasinsa laukkuunsa.

Oppilailta olen nähtävästi saamassa flunssan. Alkuillasta jo oli kurkku kipeä, nyt vaan pahentunut. (Okei, huutaminen ei ehkä edesauttanut asiaa xD) Ja nenu tahtoo vuotaa. Kylmä.

Mut siis joo, OIKEIN HYVÄ KEIKKA!!!!! Onneksi oltiin siinä edessä, toka rivissä oikeastaan. Takaa pukkas väkeä päälle hela tiden, mutta siinä sit vellottiin massan mukana. Yhdelle sedälle suutuin kun tuli väkisin mun eteen kyynärpäät mun naamassa. 190-senttinen korsto. (Haisikin pahalta.) Tönin aika huolella takaisin. Taisi se hänen vieressäänkin ollut tyttö töniä, kun setä lähti hetken kuluttua pois. HaHAAA, mä sanon.

Tässä välissä meen peseen hampit.

***

Niin. Se korstosetä tuli sen verran vauhdilla verrattuna muuhun kansan liikehdintään, että meinas tulla huono olo. Koko keikalla ei ollut yhtä aggressiivista henkilöä mun lähellä. Piti keskittyä hengittelemään siinä hetki.

Sitten nää kansan päällä kellujat. Niitä riitti - monoa tuli naamaan. Onneksi turvaväestö nappasi kellukkeet äkkiseltään alas. Kylläkään heidän allaan olijoita kovin kummoisesti huomioimatta... No joo. Kuuluupi asiaan.

***

Oli mulla muutakin sanottavaa illasta, mut ei ny jaksa muistaa. Söin vähän äsken ja join puoli litraa (maitoa). Nyt on väsy, joten peti kutsuu.



uusi pää - uudet aivot?  1

Hiuksia värjättiin kahdella eri sävyllä tänään. Tummaa pohjaa ei edestä erikseen vaalennettu, mutta silti siihen tarttui punainen hyvinkin kirkkaana - aika jänskää.

Piti tallentaa jälkipolville (eli laittaa maililla äidille) kuva nykyisestä hiusten olemuksesta, mutta armas N90-mallinen puhelimeni teki tenän. Tai mitä ilmeisimmin muistikortti. Viimeisen n. viikon aikana kamera on antanut kyllä ottaa kuvia, mutta välillä on jäänyt tallentamaan niitä hartaan pitkäksi ajaksi. Ja lopulta tänään ei sitten tallentanut enää ollenkaan, meni vaan jumiin. Poistin vanhoja kuvia urakalla, kortilla on nyt tilaa. Vaihdoin asetuksenkin kuvan laadun kohdalla hienosta normaaliin. Reilut 600 kuvaa pitäisi mahtua. Eipä vaan antanut edelleenkään kuvata.

Sammutin puhelimen, otin akun pois. Akku takaisin ja käynnistys. Uusi yritys - nope. Ei onnistunut. Puhelin sulki, akku ja sim-kortti pois. Uusi yritys - nope. Puhelin sulki, akku ja sim- ja muistikortti pois. Uusi yritys - ei onnistu.

Vaihdoin puhelimen muistin käytettäväksi. Tilaa n. 250 kuvalle. Kappas vaan - toimii.

Mielenkiintoista.

Tässä tulos.




itsenäisiä ruokaeksperimentaatioita  1

Paistoin 300 grammaa broileripaistisuikaleita, valmiiksi maustettuja. Keitin reilusti makaronia, ei hajuakaan määrästä kun kaadoin vaan purkista. Keitinveteen suolaa. Suikaleiden paistuttua pilkoin pannulle mukaan muutaman kirsikkatomaatin ja kaadoin puoli purkkia arlan fetakuutioita. Feta suli aika nopeasti, vähän yllätti x) Makaroneista vesi pois ja loraus öljyä sekaan. Lopuksi "mössö" makaronien sekaan. Nams... (Vähän kuivattua basilikaa tungin joukkoon lopuksi.)

Ehkä nämä mössöruoat on mun bravuuri. Hyvää tuppaa tulemaan, vaikka syötäväksi kelpaavaa yritetään =P



itsenäistä puuhastelua  6

No niin. Huomenna klo 12 kaverin kanssa Naisten joulumessuille Wanhaan satamaan. Perinne, josta tykkään. Uusia ideoita omiin touhuihin ja ihania tuoksuja =) Jospa sieltä löytyisi kohovärit, joita olen haeskellut. Tai taas yksi Valpurin hopeakoruja - on vasta kaksi kaulakorua ja yhdet korvikset. Eli ei ollenkaan liikaa.

Perjantaina kampaajalle heti aamusta (jee, värejä ja leikkausta), observoimaan, sitten kenties Taik:n joulumyyjäisiä ja Teollisuustaiteenliiton semmoisia myös.

Huraa, kivakivakiva!


Joulukalenteri: Joutuvatko possut... - osa 5.  2

5. luukku:

- Apua! Possu huusi ja juoksi takasin sisään. Se latoi kymmenen rikkaa ja seitsemän puuta ristiin takkaansa ja tunki väliin paperia. Tuli syttyi heti ja possu laittoi kahvin tippumaan. Sikapossu oli - kaikesta sikamaisuudestaan huolimatta - hyvin mukavasti elävä ja asuva. Sen taloon oli laitettu sähköt samalla kun läheisen lammen luona asuva lammas oli saanut ne.

***


Joulukalenteri: Joutuvatko possut... - osa 4.  2

4. luukku:

Eräänä aamuna sikapossu heräsi aikaisemmin kuin yleensä. Se löntysti keittiöön ja huomasi kauhukseen, että ikkunalasin reunassa oli huurretta. Possu veti takin päälleen ja hyökkäsi ulos. Sikapossun sorkat kipristyivät kylmästä, kun se huomasi, että maa oli kuuran peitossa. Oli tullut syksy. Talvi siis lähestyi.

***

Joo. Ihan kohta lähden sitten sinne Turkua kohti suuntaamaan. Voi argh. Jännittää.