Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.

toivoako?  3

Kävin työkkärin sivuilla ja kas, siellä oli yksi ihan kelvolliselta vaikuttava työpaikka auki. Tosin ei sanottu, että vuodeksiko vaiko pidempään. Mutta taidan silti hakea sitä. Miinusta tulee työmäärän vähäisyydestä, mutta se tarkoittaisi sitä, että voisin ottaa joitain entisiä oppilaita lisäksi.

Hmm..... *aivot raksuttaa*

***

Jospa huomennakin heräisi hieman aikaisemmin. Siis tänään. Eli aamulla. Kissan suorittamaa aamuherätystä klo 4.45 en kylläkään toivo.

Note to myself: Päästä menneestä irti.

Nyt unille. Tai ainakin sänkyyn pyörimään ja odottelemaan.





Kiitän Sinua lämpimästi  6

Joo. Tulihan se kirje vihdoin. Tiesin tuloksen jo aikaa sitten, kun mitään ei kuulunut. Mutta silti harmittaa nähdä mustaa valkoisella asiasta.

*********

Helsingin *piip*:n *piip*:n toimen täyttäminen

Helsingin *piip*:ssa avoimeksi julistettuun *piip*:n toimeen vastaanotettiin 24 hakemusta. Hakemusten, työkokemuksen sekä opetus- ja soittonäytteiden perusteella toimeen on valittu 1.8.2007 alkaen *piip*.

Kiitän Sinua lämpimästi *piip*:mme kohtaan osoittamastasi mielenkiinnosta.

Aurinkoista loppukevättä!

*piip piip*
rehtori

**********

No niin. Valittu henkilö on tuttu enkä ihmettele, että hän sai paikan. Kirje pilasi silti ihanan aurinkoisena alkaneen päivän.


Konsertin jälkimaininkeja  1

Hyvin se meni. Jännitys aiheutti tuttuja lieveilmiöitä. Mutta Aina voisi soittaa paremmin, se nyt on selvä. Ja vappuna pääseekin taas esiintymään, kaksi tämän illan kappaleista esitetään siellä. Hyvä ja kiva :)

Uusi pää on edelleen kiva. Hame oli hyvä. Korut oli hyvät jne.

Sain kukkiakin! Rehtori oli hommannut meille kolmelle nätin kimpun jokaiselle. Ja yksi työkavereista toi vielä puketin - siinä oli oregano pienessä nätissä ruukussa :) Tuoksuu hyvältä ja näyttää kivalta keittiön pöydällä.

***

lisäystä...

Pitäs saada musiikit minidisciltä koneelle. Ja multa puuttuu tarvittava johto. Ilmeisestikin. Voi vamma.

Ja pitäs tutustua semmoiseen ohjelmaan kun Audacity. Vähän hepreaa vielä, mut kai se siitä.

Nyt kone sulki.


Lisää kortteja :)  1

Japanista tällä kertaa! Siellä kirsikkapuut kukkivat. Käyn hetikohta sen kortin rekisteröimässä.

Meni suunnitelma sikäli uusiksi, että tulin kumminkin nyt kotona käymään kampaajan jälkeen. Kivat hiukset on, varsinkin väri. Täytyy vähän asetella niitä, kun ulkona tuuli suht kovasti. Meen taksilla opistolle, ettei tarvi uudelleen entrata niin paljon. Ja mekkokin helpompi kuljettaa auton kyydissä. Kengät on, sukkikset on (jopa kahdet), meikit on. Korut pitää vielä päättää. Liikaa vaihtoehtoja x)

Sähkölasku tuli. 82 euroa. Aina tuntuu kovin isolta, vaikka tietenkin sen on oltava isompi kuin edellisessä kodissa. Nykyinen on 64,5 neliömeeetriä, entinen oli 24,5 neliömeeetriä. Juttelin eilen pikkuveljen kanssa mesessä - kyllä me vissiin katsotaan yhteinen kämppä sitten kun muutan Helsinkiin. Tulee edullisemmaksi. Pitää kysyä mun entiseltä eli veljen nykyiseltä vuokranantajalta, mikä tilanne niiden asunnoilla on. Että löytyisikö sitä kautta. Olisikin aika huvittavaa, jos palaisin saman ihmisen vuokralaiseksi x) Vasta 6 vuotta olin ja neljässä eri asunnossa :D Samassa rapussa vieläpä. Toisaalta en ehkä halua siihen toiseen rappuun, jos mun entinen kämppis asuu siinä edelleen. Hirveä ihminen - anteeksi vaan. Tai no. Sanotaan niin, että sen kanssa en edes halua tulla toimeen. Eikä kyllä se mun kanssa.

Isovelikin yllättäen jutteli mun kanssa mesessä. Ja omasta aloitteestaan :) Kivaaaaaaa.

Nyt syömään ja sit jänskäilemään. Tsemppiä mulle illaksi xD


sususunnuntai vol.5  1

Tänään oli mukava päivä. Heräilin aamupäivällä rauhassa, kun kisu kerrankin antoi mun nukkua rauhassa :) Tein konserttiohjelman ja tekstit, sen jälkeen hyökkäsin opistolle. Treenattiin ja oli hyvä fiilis kappaleista. Huomenna treenit kolmelta ja sitten onkin jo tiistai. iik.

Pukuasia ei ratkennut Rovaniemellä käynnin ansiosta. Ihania iltapukuja siellä kyllä oli, mutta en mä semmoista tarvitse. Haluaisin kyllä - varsinkin se kallein oli upea. Onneksi kyllä vähän tyhmän värinen, joten ei harmittanut Niin paljon xD Ostin mustan puolihameen keikkavaatteeksi, niitä ei ole liikaa. Kaksi leffaa ja pari korttia. Kengät, jotka suunnittelen laittavani tiistaina. Hiuslakkaa.

Puhutaanpa rahasta. Se hiuslakka on Tigin ja maksoi kamalasti (mun mittapuun mukaan), mutta se ei ollut mikään yllätys. Eli 24,40 eeroa. Ne kengät ei ole nahkaa ja niissä oli 60 prosentin alennus. 11,96 eeroa. Sangen huvittavaa. Jotenkin.

Jonkun muotinäytöksenkin näin ja sen jälkeen menin piiiiitkästä aikaa heseen syömään. Katselin mä aikani eri ravintoloita, mutta en jaksanut odottaa niin kauan ja oli ei-ravintolamainen-olo. Otin 2 juustohambbaria ja ison limbbarin. Söin ekan hampurgerin ja olin täysi. Mutta ahneena söin tietysti sen toisenkin ja join limsat. Masu ilmoittelikin pieniä kivun oireita, kun pakotin sen venymään.

Kotimatka meni kivasti ja menin asemalta suoraan opistolle. Jätin kamat luokkaan ja siitä kulttuurikämpälle, jossa oli konsertti. Kivaa kerrankin, kun sai kuunnella vaan rauhassa, eikä tarvinnut jännittää verhoissa säestystä tai jotain. Tiistaina sitä saakin sitten jännittää urakalla.

Give me something to believe in... Tittidii. Olisinkohan mä taas kuunnellut tarpeeksi erästä biisiä x)

Niin juu. Tänään oli melkein 15 astetta lämmintä ulkona :D Kun tulin treenaamasta, päätin samantien hakea kissan ulos. Ihan pikkusen piti huijata pientä maitonapeilla, että sain sen kiinni. Valjaat saatiin nätisti päälle ja sitten menoksi. "Meidän" piha on aika sohjoinen, mutta autotie ja kävelytiet kuivia. Kannoin Hänet sitten kuivemmalle ja siitä lähdettiin haistelemaan. Kaikkien omakotitalojen pihoihin olisi pitänyt päästä. Veivattiin eestaas muutaman metrin matkaa xD Kuratassuthan siitä tuli, ja masu ja häntä. Takaisinpäin kävellessä yhden talon pihalla oli isä ja lapsi ja niiden pikkukissa. Tämä mun meni tietysti heti sitä haistelemaan. Pieni oli kuulemma marraskuussa syntynyt, häntä ihan puuhkana haisteli x) Mun kisu oli yllättävän nätisti, siksi varmaan kun toinen oli niin pieni. Olin ihan ylpeä :D

Kotirapussa kisu osaa aina kävellä kerroksen verran ylös, mutta joka kerroksessa se yrittää vastaavan asunnon ovelle kuin mun x) Aika fiksua sinänsä. Nostin sen sitten seuraavien rappujen eteen ja taas mentiin.

Numero sinänsä oli pesutuokio. Kisu käsivarrella ja lavuaarissa lämmintä vettä. Toisella kädellä sitten pesin tassun kerrallaan ja välissä rauhottelin pyristelevää neitiä. Mahan ja muun turkin pesu olikin jälleen hankalampi operaatio. Laskin vedet pois ja pistin kissan tilalle. Tukeva ote lapaluiden "alta" ja toisella kädellä pesua. Mutta ihan kevyesti vaan ja nopeasti. Pikkusen kuivailin pyyhkeellä, sitten päästin neidin piinapenkistä. Palkinnon sai toki, pari maitonappia :)