Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.
Seuraava

sususunnuntai vol.2  3

Nousin puoli 11 eli ihan kohtalainen saavutus. Kohtalaisen kiva fiilis. Paino on tippunut pikkusen, eli hyvähyvä. Ehkä yöllinen dieettipapereiden selaus vaikutti %)

Mä haluaisin taas laulutunneille.

***

Meinas unohtua "live"-gilmore. Katoin dvd:ltä toista kautta ja hups, kello oli puoli kuusi. Mutta no harm done, näin yli puolet. Ihan kun elämä olisi näkemättä jäämiseen kaatunut. Hahhaa.

Helsingissä ja Espoossa on antiikinarvioimis-päiviä. Justiinsa tuli mainos. Jos menisi arvioituttamaan itsensä.

Harmaa päivä ulkona. Synkkää. Sopii sunnuntaihin.


v*tun vammapöksy  1

Uusi nimitys minulle itselleni.

***

Juttelen tänne itseni kanssa, kun ei ääneenkään viitsi. Tosin nyt on semmoinen olo, ettei ole mitään sanottavaa. Tai siis en keksi. Ja jos keksimällä pitää keksiä, niin on parempi olla hiljaksiin.

***

Hain netistä ammattiin liittyviä kuvia. Mukavan paljon löytyi ja prosessia voisi jatkaa loputtomiin. Jatkan sitten joskus.

Pannukakusta tuli jälleen maailman parasta. Söin kaksi palaa mansikkahillon kanssa. Reseptiä etsiessä löysin myös äidiltä kopioidut dieettilappuset. Josko pääsiäisen jälkeen kokeilisi. Mieli saattaa muuttua hyvinkin, mutta onhan se kiva taas suunnitella. Nyt olen kylläkin ihan tyytyväinen olemukseeni. Vaikka lukioaikaisissa balettimitoissa ei ollakaan.

Ai niin. Se yksi oppilas sitten ei halunnutkaan aloittaa tunteja. Arvasin.

Pannaria tehdessä kuuntelin pitkästä aikaa Egotrippiä. Tuli hirveän haikea olo. Niinkun se nyt ei valmiiksi olisi ollut. Kesäkuun 1. (vai oliko 6.) päivä tulee vuosi siitä, kun kaverin kanssa oltiin 6. linjalla niiden keikalla. Se oli hyvä... Pari biisiä iski muutenkin juuria myöten taas. Kemopetrol soi sekin. Ja Jamiroquai. Seven days in sunny June on vaan HYVÄ. Scandinavian Music Groupin sitä yhtä en viitsinyt kuunnella. Olisi käynyt kipeää. Vaikka mitään merkittävää ei viime kesänä tapahtunutkaan. Suhderintamalla siis. Lyhyitä pöhköilyjä lähinnä.

Stockalla avattu Elisan liittymä pitäisi sulkea. En vaan ole saanut aikaiseksi. Mistä sekin nyt sitten tuli mieleen. Ja pankissa pitää käydä, hoitamassa sen takuutilin rahat omalle tilille. Tai oma tilihän sekin on.

Kisu valui nojatuolista tohon sohvapöydän alle :) On se vaan lutuinen mussu. Välillä meinaa palaa käämit tauluihin liittyvän kurkottelun takia, mutta huomiotahan se vaan hakee. Eikä toiselle voi olla vihainen, kun tulee syliin ja kehrää :)

Jokohan kohta olisi uniaika? Ei vaan tunnu siltä.

***

Irc-gallerian aprillipila on hyvä. Sivusto myyty Ruotsiin xD

***

No nyt luovutan. Ainakin koneen suhteen. Menkööt sulki.

Unia odottelemaan.


Seuraava