Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2007.


myrskyä  3

Kaksi tuntia töiden alkuun. Meikäläinen istuu sohvalla ja pohtii, että mitähän sitä tekisi. Varsinaisesti ei ole nälkä, mutta jos en syö ennen töitä, olen heikossa hapessa sitten illalla. Eväitä ei kannata tehdä, kun ei ole taukoja. Eilenkin söin ekan kerran vasta illalla.

Mutta onpahan paino pudonnut pikkuisen. Ja pysynytkin siinä lukemassa. Ihan hyvä mieli tuli, kun puntaroitsin itseni.

Jospa hoitaisi ne lentoliput nyt.

***

Apdeittiä.

Liput hommattu. Kissa lisätty lipputietoihin. 5.5 lauantaina lähtö, tiistaina 8.5. paluu. Ja ihan kotimaassa lennellään.

Nyt voisi ruveta taas lukemaan. Tällä kertaa pääsykokeeseen.



viuviu  1

Itekseni vingun, kun tympii olla yksin.

Ihme puhelin. Koko päivänä ei tullut viestejä ja loukkaannuinkin, kun yksi kaveri ei kahteen päivään vastannut mitään. Ja muutkin viestit jäivät ilman vastausta.

Selitys tuli hetki sitten. Puhelimeni eli Nokian N90 sammui itsekseen, käynnistyen hetken kuluttua uudestaan. Kas. Heti tuli 8 viestiä. Hienoa.


Puhelu  7

Sain puhelun hra hankalalta Minin ollessa täällä. Eipä hra juurikaan jaksanut jutella, mut enpä kyl minäkään sen kans.

Viestin sille puol tuntia sitten, että mitähän asiaa sillä oli, kun loppui puhelu niin pian. Olisi kuulemma poikennut kahvilla. No, oli ehtinyt jo johonkin saunomaan. Kysyin, että jos huomenna tai sunnuntaina. Vastasi sanatarkkaan näin: "Saas nyt nähdä..."

Mikä vitun vastaus toi on?

Vastasin itse, että ei oo pakko...

Tulipahan taas paha mieli.

***

Toinen puhelu, vaan eri henkilöltä :D

Lapsuudesta asti tuttu tyttö soitti. Meidän vanhemmat on työkavereita ja naapureita. Tyttö on yhden mullekin tutun tytön ja poikakaverinsa ja parin muun kanssa Pyhällä. Nauroin, että voin mennä tonne Teboilin rantaan heiluttamaan niille, kun Pyhätunturi näkyy siihen. Mutta tiedossa olikin kivampaa - ovat tulossa Kemppa-ekskursiolle huomenna :) Ei olla nähty aikoihin. Kivaa jos onnistuu!

Tulipahan hyvä mieli takaisin :)

***

No niin. Hra H viesti. Ja sai päähänsä, että lähdetään Pyhälle. Että mä ajan jne. Kun mun kavereita siellä. WOOOT? I don't think so.





Leffailua  1

Ykkösellä alkoi justiinsa Raid. Oiva Lohtander ja Juha Muje ovat oikein mainioissa rooleissa siinä, joten taidan katsoa taas kerran.

En syönyt ennen töitä, enkä tauollakaan. Join vettä pari lasia ja mukin teetä tai rooibosta se oli (vai miten se kirjoitetaan). Nyt oon ollu kotona vajaan tunnin ja syönyt kourallisen niitä pikkuporkkanoita. Dippasin créme fraîche mixiin, pippuri-paprika-sekoitus. Aika reippaasti tuntui suussa, joten pari viimeistä porgganaa söin sinällään. Edelleen on nälkä, mutta nuo auttoi pahimpaan. Teen tonnikalasalaatin kohta, kunhan ehdin.