Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.
Seuraava

aim in lööv  3

Siis eiliseen bändiin x) Sehän oli tosiaan Poets of the fall, joka on oikein mainio livenä. Puhdasta laulua - aina pisteet kotiin. Hyvä meno lavalla - plus plus plus.

Sitten niihin miinuksiin.

Kaivohuoneen yleisö oli aika perseestä. Paitsi mä ja mun kaveri tietty. Olen mä sen ennenki tienny, että ei varmaankaan ihan mun paikka. Mutta tuli varmistettua nyt. Mä vaan yksinkertaisesti pukeudun väärin :) Ja se musa, jota tuli ennen bändiä... Eeh... No. Ei mun juttu. Ihmiset oli pakkautuneet hyvissä ajoin lavan eteen - veikkaan, että olis tullu aika vihasta kommenttia, jos oltas ees yritetty edemmäs. Ja kauankohan me ehdittiin siinä viel seistä odottamas. Tai meKin.

Mun edessä oli eräs miekkonen, joka selvästikin oli tullut keikalle yksin. Juuri mun pituinen, joten hänen päänsä blokkasi kaiken aika hyvin. Kyseinen mies piti edessään oleviin naisiin myös reipasta hajurakoa, mikä oli aika ärsyttävää. Olis päästäny meidät siihen xD xD

Puolivälissä settiä kävin hakemassa kaverille ja mulle juomat. Tuikeita ilmeitä mun luoviessa takaisin massan keskelle. Ja kaikista paras oli se naikkonen, joka oli mun vieressä. Ensin tuli kyynärpäätä mun eteen pari kertaa - pidin paikkani. Sitten huutoa, että älä nyt enää tunge tännepäin! No haloo, mä tulin takas siihen missä olin ollut. Vähän rupes keittään sen ininä. Hyvä musa kuitenkin voitti sen fiiliksen =D

Encoret tuli myös ja rumpusoolo. Ehehe. Ihan hyvin se Jaska vetää. Kyllä mää muistan, kun se oli pienempi poika ja samassa opistossa... xD Biisien aikana massa vähän liikkui ja meidän eteen tuli naisihminen, jolla oli pitkät paksut hiukset. Ja tosiaan niitä oli paljon. Ja ne olivat auki. Neiti rokkaili musan mukana ja mä väistelin hiuksia xD

Mut hei. Valituksesta huolimatta mulla oli kivaa :) Kiitokset kaverille, joka pyysi mukaan.


pohdintaa  3

Täytyy huomenna etsiä käsiin kansalaisopiston vihko. Tai mikä se on. Opas. Ei mulla mihinkään kursseihin olis rahaa, mutta aikaa sitäkin enemmän. Lisäksi pitäisi selvittää, löytyisikö sopiva aikuisbalettiryhmä. Huvittaisi kovasti palata muinaisen harrastuksen pariin. Paljolti tahtoisin muutenkin pistää itseni liikkumaan. Ja sehän on vaan omasta itsestä kiinni.

Ja ranskaa haluan oppia. Kerrata saksaa, ruotsia ja italiaa.

En mä osaa taas kirjoittaa. Meen petiin.





selvisin  1

Heräsin yhdeksältä.
Menin suihkuun.
Laittauduin.
Veljen kyydissä keskustaan.
Työkkäriin - n. 25 minuutin päästä ulos.
Kahvilaan aamiaiselle, odottamaan että toinen veli tuo vuokrasopimuksen sinne.
Pankkiin - aikaa meni enemmän kuin työkkärissä - asiat selkisivät.
Tunnin verran keskustassa - siveltimiä ja tarroja.
Bussilla kotiin.


yököttää  1

Heräsin vartti sitten. Kello on nyt 9.15 ja pitäs suihkuilla äkkiä. Sitten veljen mukaan kyytiin, kun se lähtee töihin. Menen työkkäriin. Sitten pankkiin. Varmaan rupean itkemään ensimmäisessä, jos siellä on ilkeitä ihmisiä töissä, jotka ei ymmärrä mun valintoja. No joo. Iso ihminen olen. Enköhän mä pysy reippaana. Pankissa onneksi suht helppo asia hoidettavana.


hyvää tuulta  1

Tuulta purjeisiin and sail away!

Ehkä viime yön ukkoskuuro vei pahan tuulen hetkeksi? Who knows. Todennäköisesti se vielä palaakin, mutta ainakin hetkellisesti ok fiilis. Tänään pääsee klo 17 alkaen ilmaiseksi Ateneumiin ja sinne siis mennään. Sitä ennen iikkeaan ja varmaan lumenellekin. En tiiä viel. Klo 12.04 lähtee juna Epsooseen. Toivottavasti minä kyydissä.


rollarit  6

Mä näin ne. Sattuman kauppaa, mutta huvittavaa. Eli käveltiin pohjois-espalla ja kas, hotelli Kämpin edessä on poliiseja ja lauma ihmisiä. Ihmeteltiin kaverin kanssa, että mitähän ne siinä kyttää. Ja tietty päätettiin jäädä siihen itsekin xD Yksi helsinki-guideista informoi vieressä jotain toista, että rollingstonesit on kohta tulossa sinne hotelliin. No perskeles, olihan ne nyt nähtävä. Tihkusateessa seistiin ehkä reilu vartti. Oltiin eturivissäkin siinä.

Ensin tuli joku bändiin kuulumaton heebo yksinään, väkijoukko suorastaan huokasi pettymyksestä ja jännityksestä. Kunnes hotellin henkilökuntaan kuuluvat miehet ryhmittäytyivät eri lailla ja kas, pari autoa saapui. IIIIIIH!!!! Mikc Jagger ja sen nainen, sitten Keith Richards. Tässä vaiheessa kansa tungeksi sen verran innokkaasti lähemmäs autoja, että koin parhaaksi väistyä taaemmas. Kaveri otti pari kuvaa, joista yhdessä oli jagger erotettavissa.

Oltiin me 10-15 metrin päässä kuitenkin...


Seuraava