Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.

pelottaa jo valmiiksi  1

Viideltä on taas luento ja siellä pitänee kirjoittaa taasen rutkasti. Don't get me wrong, tykkään kirjoittaa. Kalvosulkeiset roks. Se vaan, että oikea käsi ei nyt oikein toimi. Peukalo ja etusormi on kipiät, varmaan vieläki viime viikon sessiosta kynän kanssa. Ja perhana, hyvästä kynästä on edelleen muste loppu. Saiskohan tänään aikaan sen visiitin kauppaan, että saisi hommattua kirjoitusainetta... Tai olisikohan tämän paheellisen kaupunginosan kulmilla kenties sellaisen aineen välittäjiä... Siis mustepatruunan tai mikä se on.



hauskaa postia  3

Osallistuin Lumenen arvontaan joku aika sitten. Kun mainostivat, että jaetaan x määrä niitä mustikkaripsivärejä testattavaksi. No, tämä mainoksessa kerrottu määrähän oli jaettu saman tien, yhdessä päivässä. Siellä oli kumminkin jatkotoimenpide eli tämä arvonta. Pistin nimeni sinne.

Oli tullut sähköpostia eilen. Että onneksi olkoon, 40 tuhatta ihmistä osallistui ja tuhat nimeä noukittiin. Postissa tulee viikon sisällä tämä kyseinen kosmetiikkatuote ja palautetta toivotaan sitten mahdollisimman pian x)

Kivakiva...


väsynyttä  7

Nukahdin kolmelta. Heräsin viideltä, kun kissa söi pahvilaatikkoa sängyn vieressä ja puhelin piippasi viestiä. Viestissä luki, että vastaajassani on yksi uusi viesti. Se oli aika mielenkiintoista, kun puhelimeni ei kuitenkaan ollut soinut. Vaikka oli päällä, eikä edes äänettömänä. Tietoa ei löytynyt vastatuista eikä vastaamatta jääneistä.

Viesti oli mummun numerosta. Oli varmaan vahingossa vessareissulla näpeltänyt puhelinta. Ainoa selitys jonka keksin... Kerran aiemminkin on käynyt niin. Kai. Samanlainen mysteeripuhelu mummulta.

Kissan häädin eteis- ja keittiötiloihin. Nukuin autuaana, kunnes puoli yhdeksältä tulee viesti vuokratädiltä. Että se huoltomies olisi nyt aamupäivällä tulossa, ollaanko paikalla. No ollaanhan me. Veli nukkui vielä ja kampesin itseni väkisin sängystä. Puin jopa. Menin takaisin sänkyyn ja koitin pysyä hereillä, niin että kuulisin ovikellon.

Huoltomies Ja vuokratäti saapuivat yhdentoista maissa. Siinä vaiheessa ei ollut enää toivoa miniunista huollon jälkeen. No. Parasta kuitenkin oli se, että suihkutanko tuli korjatuksi - pysyy kunnolla seinässä nyt. Samoin naulakko - kolmannet reiät seinään ja suht järeät ruuvit kiinnitykseen. Hurraa :)

Sähkömiehen piti soittaa tänään ja sopia aika tälle päivälle tai huomiselle. Vuokratädille oli puhunut taas ensi viikosta. No. Eipä tuo soittanut tänään, joten ehkäpä ensi viikko pitää paikkansa. Ärsyttää vaan odottaa ja kytätä, koska sekin homma tulee hoidetuksi.

Jospa nyt keräisi noi pullot pussiin ja menisi kauppaan. Kissanhiekkaa ja vessaharja ostettava.


pilviä  1

Vielä ei sada. Varmaan viimeistään silloin ripsii vettä, kun lähdetään veljen kanssa kohti asemaa. Päätin, että syödään kumminkin kotona. Makaronilaatikkopäivä. Sit sitä lippua ostamaan ja jälkiruoalle johonkin. Täytyy kysyä, mitä tuo tahtoo :)

Soitin äidille reilu tunti sitten. Olivat kotimatkalla. Yksi serkuista on heidän kyydissään. Hyvä niin, vuorottelee iskän kanssa kuskina. Hänellekin hyvä, ettei tarvitse isänsä hautajaisista yksinään palata. Sekä kirkossa että muistotilaisuudessa perheen kotona oli ollut paljon musiikkia. Hyvä niin... Kun eno kuitenkin oli musiikkimiehiä hyvin pitkälti. Ja hyvä, että mummukin jaksoi lähteä. Lentämällä pääsee nopeasti. Tänään tulee pois kummitädin ja sen miehen kanssa. Toinen tätikin heidän mukanaan. Sellainen hölmö huoli mulla oli, että kun mummu nyt on jokseenkin kookas henkilö. Ei hirmu pitkä, mutta lihava. Ja lonkkavikoineen kaikkineen... Miten mahtoi mahtua koneen istuimelle. Mutta ilmeisesti ihan hyvin kuitenkin.

Pitäs aktivoitua. Mutta toisaalta ei huvita, kun ei ole kiire mihinkään. Jos soittaisi toiselle veljelle, onko niillä suunnitelmia. Että tietää, millä junalla tuo nuorin voi lähteä, niin että haetaan perillä sit asemalta.