Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2007.
Seuraava


Mää rakastan roskapostia!!!  1

Tänään on ollut omituinen päivä. Sunnuntaina tuli helvetillinen nuha, kurkkukivun vähitellen väistyessä. Nyt sitten niistän ja juon vuorotellen, koska nenä tukkoisuudessaan vaivaa ja kurkku kuivaa koko ajan. Kuume nousi illalla, mutta veikkaan sen nyt hetkeksi ainakin laskeneen. Burana caps auttoi.

Niin. Kipeänä ja väsyneenä olin töissä, oppilaat onneksi ihania :) Kotona sitten todettiin veljen kanssa, että HURRRAAAAA - netti toimii. On ehkä toiminut jo pari päivää. Veljen huoneen puhelinpistoke sen sijaan ei taida toimia. Eteisessä onneksi toimii.

No. Soitin iskälle, että jeenettitoimiijee. Puhelu meni ihan ok, kunnes tuli aihe, jota olin jo odotellutkin. Äiti oli nääs vihjaillut. Niin. Isäni sanoo, että en saa tehdä pimeänä näitä töitä, jotka viimemmäksi sain. "Sulla ei ole varaa kärähtää siitä." Joopajoo. Vittuako se sille kuuluu? Suutuin sille ja sanoin meneväni päiväunille ja punaista luuria perään.

Tosi aikuista käytöstä. Hyvä minä.

Kai mä sitten menen verovirastoon kyselemään asiasta. Kaveri sanoi, että mun pitää perustaa toiminimi ja sillä hoitaa itse verojen maksu. Nyt ei vaan jaksa miettiä. Jos sitten huomenna illalla.

Kiukuttelin itsekseni tuosta aiheesta ja mökötin sohvalla palellen. Ilta kumminkin parani huomattavasti, kun tuli pari kivaa ohjelmaa televiissiosta ja veli teki nuudeleita iltapalaksi :) Itse olin kääriytyneenä untuvatäkkiin x) Loistavaa palvelua, sanoisin. Katsottiin ohjelmien jälkeen vielä pari jaksoa gilmorea.

Tänään huomasin töihin mennessä, että olin saanut sähköpostia Lapista. Se henkilö, jonka sijaisena olin, kyseli kuulumisia ja kertoili, miten heillä lukuvuosi alkanut. Tuli huiskean hyvä mieli :) Pari päivää sitten eräs toinen kollega sieltä laittoi tekstarin. Kivaa kun muistavat :)

Niin. Luin siis puhelimella maileja. Ihan vaan selvennyksenä...

Ehdin käydä pankissa hakemassa tilisiirtolappuja, postissa osoitteenmuutoskortteja ja ass-marketissa eväitä. Ennen töihin lähtöä. Ja ennen kotoa lähtöä olin tehnyt vielä hienon tiedotteenkin ja tulostanut sen kuutenatoista kappaleena. Tehokasta.

Äsken kurkkasin gmailit vielä uudelleen. Siellä oli - hyvin yllättävää kyllä - roskapostilaatikossa maili. En viitsi ikinä puhelimitse katsoa niitä, joten yllätys oli mittava. Varsinkin, kun posti oli italialaiselta ystävältäni, johon tutustuin lukiossa abivuonna. He tulivat meille vieraiksi ensin, sitten me Italiaan. Varmaan neljään vuoteen ei ole oikein oltu yhteyksissä. Kesällä joskus kirjoitin hänelle, kokeillakseni vaan, että mahtaako vielä perheensä asua samassa osoitteessa jne. No asuihan ne x) Ihan huippua!!! Ystävä opiskelee Assisissa (muistaakseni), kutsui kovasti käymään :) Hitto kun oliskin rahaa... No joku päivä vielä. Niih. Ja aion pitää nyt yhteydet kunnossa, turhan moni kaveri hävinnyt jo.

Eli päivän saldo on positiivinen. Menen unille, jos nokka tuhisevainen antaa myöden.


ei kovin hyvä mieli  4

Ei pitäs katsoa eläinohjelmia. Just pillitin kun 39-vuotias simpanssi kuoli :(

Ihme väsy, vaikka nukuin hyvin. Kisukin oli jonkun aikaa jaloissa yöllä. Se on muutenkin ollut taas kovasti puskemassa ja tulee perässä usein.

Mietin monta kertaa, olisko pitänyt mennä tänään sinne miittiin. Harmi kun en, koska säähän on ollut koko päivän ihan huippuhieno. Ja olisi nähnyt paljon uusia ihmisiä. Mutta - jossittelu on turhaa, joten ei auta itku markkinoilla. Se siitä.

Pari serkkua kävi tänään pikaisesti kylässä. Toisen saatoin sitten junalle. Kivaa huomata, miten hyvin tullaan toimeen, vaikka ikäeroa on 10 vuotta niistä nuoremman kanssa.

Kurkku on vähän omituinen. Tuunkohan enempi kipeäksi kun eilen...


päivän suorituksia  1

Heräsin yhdeksältä, nousin puol kymmenen. Kisu herätti kylläkin jo yöllä, aina parin tunnin välein... Kumma kyllä, vielä ei ole väsy. Äsken söin, mutta sekään ei vaikuta.

Löysin kolmannesta matkalaukusta sen avoimen yo:n paperin, jossa oli eräs kertakäyttöinen salasana. Rekisteröin itseni sinne opiskelijaksi. Kaikkea sitä nykyään pitääkin tehdä.

Eilen löytyi eräs Japanista tullut kortti. Private swap. Siinä oli osoite, jota koko kesän etsin. Kirjoitin Norikolle kortin, samantien kahdelle muullekin. Yhdysvaltoihin ja Saksaan. Ja mikä kivointa, sain itse Turkista tänään kortin =D Siinä luki, että ko. henkilö oli jo viime vuoden puolella lähettänyt mulle yhden. Eipä ole tullut perille... Hölmöä, että voikin posti sillälailla edelleen hukkua.

Pölyinen olo laukkujen penkomisen jäljiltä. Menen suihkuun.



junailua taasen  1

Juuri mentiin Hyvinkään ohi. Kotona ei laajakaista vieläkään toimi, joten puhelimen varassa jatketaan.

Viime päivinä on tullut katsottua Animal Planet-kanavaa, kun se reilun viikon vielä näkyy. Eläinsuojeluohjelma on yhtä aikaa mielenkiintoinen ja järkyttävä. Ameriikan Yhdysvalloissa on toki paljon kansaa, mutta ei niin monen tarvitsisi kohdella eläimiä huonosti... Yhdet olivat ampuneet koiraansa, sitten lyöneet tiiliskivellä päähän, kun koiraparka ei ampumalla kuollut. Yhdellä mammalla oli kasapäin kissoja. Niitä ei oltu ruokittu ja annettu vettä aikoihin. Muutamia oli kuollutkin. Ja monta pentua oli myös, hirveän laihoja... Harmittaa, kun en ehtinyt nähdä, mitä kateille tapahtui.

Welhon tarjottua pariksi viikoksi näitä maksullisia kanavia, on tullut naurettua 80- ja 90-luvun hiteille x) Vh1 classic nimittäin näyttää pelkästään niitä. Videoiden taso on jännittävä seikka, itse biisien lisäksi.

Eilen oli vapaapäivä. Sain purettua keittiön kamat ja jopa suurimmaksi osaksi aseteltua ne. Tungin siis kaappeihin. Oma huone on vielä pienimuotoisen kaaoksen vallassa. Mutta eiköhän se siitä, kun tänään illalla saan sinne pienen karvaisen apurin x)

Eno haudataan 15. päivä. Hautajaiset pidetään pohjoisessa, joten meidän perheestä sinne lähtevät äiti ja iskä. Todennäköisesti myös isoveli, jonka kummi eno oli.

Enää vartti matkaa jäljellä. Unohdin ottaa Muumilaakson marraskuun mukaan. Olisi voinut lukea sitä, kun työpäivä alkaa tauolla. Eka oppilas nimittäin pois.


vaahtokarkkeja ja kaakaooo!  5

Stockalla oli minipieniä vaahtokarkkeja. Oli vähä niinku pakko saada x) Sekä vaniljaa että ns. hedelmän makuisia.

Pari kirjaakin löytyi. Huomenna vois käydä listan kanssa liikenteessä. Pokkareina hommaan, jos hommaan. Vaikka mamma lupasikin maksaa ne. Muumilaakson marraskuu etenee paljon nopeammin kuin Kalevala.

Huomenna tulee aikainen herätys. Putkimies tulee vaihtamaan ilmeisesti wc-pöntön. Kai. En oikein tiedä. Jotain se tulee tekemään.

Kovasti väsy on nyt mulla.


aamua taas  1

Silmät ristissä vaihteeksi. Olis voinu nukkua pidempäänkin, mut ehtiipä nyt sit tehdäkin jotain ennen töihin lähtöä.

Jännittää uudet oppilaat ja se, osaanko mä jäädä oikealla pysäkillä pois. Ja pitääkö mun käydä päästämässä sitten viimeinen oppilas sisälle, kun koulun ovet menee lukkoon jo kolmelta. Ehkä joku kertoo mulle sen siellä.

En jaksanu eilen edes avata tietokonetta, joten eräs ohjelma on edelleen asentamatta uusiksi. Eli nettiin pääsee puhelimella. Hidasta. Tietenkin kirjastossa pääsisi, mutta kun mun kortti on jossain muuttolaatikossa. Täytynee tänään etsiä,

Nyt suihku jne. Zzz.


Seuraava