Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.


from hell  5

Katoin ko. leffan taas. Tai siis katson sitä koko ajan. Toisella silmällä. Saadakseni tähän merkintään otsikon.

Eilisen keikka oli ihanjees-tasoa. Jos olisi tuullut vähän vähemmän, olisi ollut helpompi suoriutua. Kitaristi esitti välillä akrobatiaa soittaessaan ja samalla pitäessään telinettä pystyssä. Päästiin soittamaan myös Poloneesi-esityksen aikana, mikä oli sangen mielenkiintoista. Siis sikäli, että saatiin tietää asiasta samana päivänä. Well, soitettiin Monta kertaa yhtä biisiä, niin herrasväki sai liikkua tahdissa.

Sotilasleiri oli oikeastaan aika mielenkiintoinen. Komentaja oli kohtelias (käsisuudelmat tullessa ja lähtiessä). Pohjanmaan osaston jehu tervehti mua äkseerausesityksen aikana, kun marssivat ohi x) Saman porukan kanssa söin myöhemmin ja pääsin puhumaan ruotsia pitkästä aikaa urakalla.

Parasta oli ehkä kuitenkin se mun puku ja peruukki x) Pysyivät nätisti päällä ja päässä. Kitaristin fru otti muutaman kuvan, kun soitettiin. Jospa niitä saisi sitten nähdäkin...

Miitti jänskätti aika paljon, koska olin nimilistasta tavannut tasan 2 etukäteen. Mut oli huiman kivaa :):):) Ehkä sitä uskaltaa toisenkin kerran.


my ideal man  7

I want a man who is really really good-looking, but who doesn’t know it at all.

Who has really hilarious sense of humour, but who can be really really serious when I say.

He should have like a high-payed job, maybe in a city, but he shouldn’t be motivated by money, at all.

And he should be really spontaneous when it comes to presents, but it should mainly be stuff that I wanted already.

He should be really really tough, but really really gentle.

And he should have quite a large penis, but he shouldn’t feel that he has to use all of it, all of the time.

And he’s got to be able to fly.

***

Viimeinen on ehkä tärkein ominaisuus.

***

Bonusta saa, jos tietää mistä sarjasta teksti on ;P


Kauneuspilkuista  2

Kuukletin:

"Kerrotaan, että kauneuspilkun käyttäminen sai alkunsa, kun eräs hovinainen keksi peittää taftinpalasella finnin. Kauneuspilkuista tuli suurta muotia ja kauneuspilkut saivat erilaisia nimiä riippuen siitä, sijaitsivatko ne poskessa vai huulen yläpuolella (keskellä otsaa oli Majesteetti, posken keskellä oli Liehittelijä, hymykuopan vieressä Iloinen, huulien kulmassa Keimailija). Kauneuspilkut eivät olleet aina mustia, mutta yleensä ne olivat tummia - niiden tehtävänä oli korostaa ihon vaaleutta."

"...kauneuspilkut olivat alunperin keino peittää lyijyvalkoisen syövyttämät kohdat ihossa. Koska meikin käyttö merkitsi vaurautta, meikkivauriot pitkällisestä käyttämisestä merkitsivät suurta vaurautta. Lopputulos: paljon isoja kauneuspilkkuja ympäri naamaa kertoi kantajansa olevan hyvin varakas ja siksi haluttava..."

"...kauneuspilkku otsalla merkitsee majesteettisuuta, silmä kulmissa intohimoa, nenän lähellä nokkeluutta tai nenäkkyyttä ja poskella iloisuutta."

Nyt pitää sitten vaan katsoa, mitä pilkkuja korostaa xD



miumaumukkaa  5

Katsaus jääkaappiin osoitti, että illan ruokalistalla on mahdollisesti salaatti. Lättyjä voisi paistaa, mut ei niitä aina jaksa yksinään syödä. Ehkä sit perjantaina.

Kävin blogia läpi ja pistin aika monta merkintää piiloon. Varmaan voisi pistää lisääkin, mutta olkoon nyt näin.

Ja mitä aiheeseen "flirtti" tulee, pohdin oikeastaan semmoista, että... Niin. En mä yleensä harrasta sitä, kun en kumminkaan kehtaa niille miehille, jotka ehkä kiinnostaiskin (lue: jotka oikeasti kiinnostaa). Äääh.


terveisiä  1

...Kaivarista. Missattiin Abreu, Lovex ja Mariko - no harm done. Suurlähettiläät oli oma pullamössöinen itsensä, Negative aika pärsiistä, Jenni Vartiainen oli kohtalainen ja Poets ehkä paras. Tosin niiden veto oli jotenkin kuitenkin sittenkin... Blah. Ei ainakaan yllättänyt.

Mun ja kaverin edessä oli joku pariskunta, jossa miekkonen hiplas naista hela tiden. Esimerkiksi jalkojen välistä. Niille tais tulla kiire kotiin, kun häipyivät kesken konsertin xD

Eipä mulla sitten muuta.


vertailun vuoksi...  8

Hra Lightsleeper esitteli Hurja-Kallen tassun päivänä eräänä. Luulin kuvaa ensin koiran tassuksi, myönnän sen tässä aivan täysin avoimesti :P

Tutkailin tuon oman elukan tassuja ja varpaanvälikarvoja - otin kuvat vierailevan veljen avustuksella. (Tai se otti ne kuvat, pitelin mönttiä itse.)

Tässä tulokset.

Etutassuista toinen. Molemmissa tassuissa anturat ovat kaksivärisiä, tässä mustaa on vaan tossa keskellä.

Takatassunen. Molemmat takikset on vaaleanpunaisia.