Nestearska ajattelee

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2008.

En kyllä laita mitään tähän  2

Ärsytys meni suurimmaksi osaksi ohi yöllä, kuten yleensä käy. Sil-ti olen aika tyytyväinen, kun ensi yön vietän omassa rauhassa. Kera liikenteen metelin.

Jäin miettimään sitä isoveli-ärsytys-asiaa. Jos mulla olisi isosisko, ärsyttäisikö sekin? Tai pikkusisko? Ai häv nou siskos, joten en voi tietää. Veljiä vaan.

Tarttis pakata. Ryöstän jääkaapinkin, niin ei tarvi heti mennä kauppaan.

***

Näin unta miespuolisesta cityläisestä. Noloa.



ha-ha-harmaa  2

Fiilistä voisi kuvailla kahdella sanalla: ihan kiva. Ei valittamista, noin periaatteessa. Mutta ihan vaan periaatteesta voisi vähän valittaa. En viitsi kuitenkaan, koska oikeastaan mikään ei ole huonosti.

Selailin pinon naistenlehtiä (harmillista, niissä ei ollut alastomia miehiä) ja löysin pari juttua, jotka otin talteen. Ihan kuin olisi joskus aikaa&halua laittaa ne johonkin Järjestykselliseen kansioon tms, josta sitten muistaisin niitä lukea. No, näön vuoksi ne kuitenkin nyt on otettu.

Juoksukengät jäivätten Helsinkiin, joten en lähde lenkille. Just nyt ei edes sada. Huomenna sitten, kun kylään palajan.

Mistä päästään aiheeseen Vastaanotto. Totesin juhannuksena serkulle, että on sangen harmillista tulla takaisin kotikaupunkiin (Hki), kun ikänä ei ole kukaan just mua vastassa. Enkä tarkoita, että kotona = mun kämpässä pitäisi olla joku, koska kissahan siellä yleensä on. Paitsi huomenna, koska se jää tänne porukoille viikoksi. Vaaaaaaaan siellä rautatieasemalla. Tai lentokentällä. Tai Kampissa.

Mistä päästään aiheeseen, josta varmaan viimeinen vuosi (okei, koko elämä) on tullut jauhettua. Josta en edes aloita tässä kohtaa. *hymiö*

Paksukais-olo. Plop.


Muistoja vuodelta 1935  3

Kumpi ompi parempi
sänky vaiko seslonki.
Olen koittanut kumpaakin
kyllä sänky on parempi.

Kumpi ompi parempi
pirtu vaiko pilsneeri
Olen maistanu kumpaakin
kyllä pirtu on parempaa.

Kumpi ompi parempi
putka vaiko poliisi
Olen koittanut kumpaakin,
kyllä putka on parempi,
siellä saapi kortteerin.

Kumpi ompi parempi
vieras vaiko naapuri
Kyllä naapuri parempi on.

Kirjoitti Sylvi Annikka
(Pälkäneellä 1935)

***

Löysin mökiltä pari vanhaa vihkoa ja muistokirjaa. Tämä oli ensimmäisiä pätkiä jonka niistä luin xD xD xD


ohi on jne.  5

Juhannus (aatto ja sen vaihtuminen päiväksi) meni syödessä, serkun kanssa jutellessa (enempi mä kyllä kuuntelin), autoillessa, vähän nukkuessakin, saunoessa... Eipä oikeastaan muuta.

Keräsin viime yöksi 7 erilaista kukkaa tyynyn alle. Näin ainakin 3 eri unta, jokaisessa eri mies. Ekan tyypin olen jo kokeillut, joten ei sitä ainakaan enää. Tokaan olin joskus pihkassa, mutta nolasin itseni, joten tuskin sitäkään. Enkä mä enää (n. 10 vuoden jälkeen) olisikaan kiinnostunut. Kolmas oli joku tuntematon japanilainen kollega. Öööööööh. Yleensä en ole viehtynyt orientaaliin heimoon. Vannomatta paras. Muita unia en muista. Heräsin varmaan parin tunnin välein.

Näköjään meikäläisen kontolle jäi nyt sitten valojen sammuttelu, ovien lukituksen tarkastaminen jne. Kyyhkyläiset kuhertelee keskenään jossain ja nuorin perheestä on tietokoneella. Olkoot siellä. Kissa siivoaa turkkiaan tossa toisella sohvalla.

Ei mulla sitten muuta.



edelleen niistä kuvista  3

Yöllistä jaarittelua.

Lisäsin kumminkin pari uutta kuvaa.

Ja ihan tuosta huoneen korkeudesta huomauttaisin sen verran, että tavalliselta porrasjakkaralta kun pitkähkö ihminen (like me) koittaa kurkotella kisua alas, saattaa tämä ihminen huomata, ettei kenties ihan helposti tuonne kaappien päälle yletykään. Kuvassa näkyy liesituuletin ja sen päällä kaappi. Kyseinen kaappi on maustekaappi = ei kovin syvä -> sen takana on kolo, johon elukka Tietenkin plumpsahti. Onneksi omasta tahdostaan eikä satuttanut itseään. Pääsi kyllä ylöskin, kunhan puoli minuuttia kylmä hiki otsalla mietin pelastuskeinoja.

Tykästyin puun lehtien väriin. Ja taivaan väriin. Harmi, että lehdet näyttävät melkein keltaisilta kuvassa.

My very own Monorail-Cat :)

Suosikkikuva tällä hetkellä <3


kuvia ja merkintöjä  2

Pikkuhiljaa olen piilotellut kuvia galleriasta, en siis pelkästään kuluneen vuorokauden aikana. Olisi kiva pistää ne fiksummin johonkin muualle. Facebook ei sekään tunnu oikealta paikalta. Omia sivuja mulla ei ole ja tuskin tuleekaan.

Omasta itsestäni en ole esitellyt kuin oikeastaan naaman. Pituudesta olen möykännyt monessa ketjussa ja yhteydessä (muiden ihmisten) kyllästymiseen asti. Painosta en ole puhunut niin usein, mistä on arvattavissa, etten ole siihen tyytyväinen. Ja on kai se nyt muutenkin. Eikä tää nyt ole mitään lässytystä parista kilosta. Kyllä niitä pitäs pudottaa aika paljon enemmän, että pääsisi treeniaikojen mittoihin taas.

Ahdistaa ajatus siitä, että päädyn samaan jamaan äidin ja mummun kanssa (Reilusti Ylipainoisia). No okei, molemmat on synnyttäneet neljä lasta, mutta silti. Äidillä tosin on nykyään jotain nivelkuluma-hommaa, ei voi liikkua kovin ärhäkkäästi vaikka haluaisi. Mummu taas... Lonkat olleet pitkään rikki. Titaani-mummu, titaani-lonkat.

***

Merkintöjäkin olen piilottanut. En poistanut, vielä. Aika paljon turhaa jäi vielä näkyviin, mutta jääkööt. Piilotin viestiarkiston - ei siitä ole itselle ollut hyötyä, niin ei ole muillekaan. Piste.

***

Kyllä sitä sitten taas piristyy, kun on aktiviteettia ihmisten kanssa. Syksyä en erityisemmin odota, vaikka silloin onkin helpompi nähdä kavereita. Pitäisi suunnitella joku "strategia" töiden (hankkimisen) suhteen. Saisikohan vanhan putken myytyä... Saisi vähän rahaa sivutilille, lainojen maksua varten.

***

Aamulla työkkäriin, koska lykkäsin sitä (nukkumalla aamuisin liian pitkään) maanantain + tiistain + keskiviikon. Toivottavasti se toimipiste on auki ja toivottavasti riittää pelkkä vilautus. Kassan numero on katsottuna, pitää kysyä onko täytettävä jotkut kaavakkeet taas alusta asti, vai miten toimitaan.

Rakastan byrokratiaa. Mutta ei käy valittaminen päinsä. Ne (kassa) tukevat kuitenkin mun elämääni.

***

Vielä pitää lisätä, että Suomenlinnassa oli siksikin niin kivaa, että joku oli miettinyt mulle tekemistä valmiiksi. Nautin kyllä itsenäisyydestä, mutta kyllä tää ylenpalttinen lomailu on aika tylsää. Kotona riittäisi laittamista, vaan kiinnostaako sekään nyt sitten joka päivä? Nope.