Epätodellista

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2012.

Jo monta viikkoa  1

... mennyt kivuttomasti. Kipukynnys on siis saavuttanut toivotun tason, ja tästä eteenpäin jatkuu treeni yms. jolla selkää saa vahvistettua. Mikäli nuoren naistohtorin epäilys ischiaksesta pitää paikkansa, ei tässä ehkä olekaan hätäpäivää. Kipupolilla käynnit jatkuvat harvakseltaan, tosin naistohtori vaihtuu ulkolaiseksi miessellaiseksi. Aamuaikaiset salikäynnit eivät suuresti viehätä, mutta on parempi vaihtoehto kuin töiden jälkeen väsyneenä.

Ystäväni kanssa jatkamme etäyhteiseloa so. ollaan yhdessä vähintään viikonloput. Joskus yövytään myös viikolla. Tämänhetkinen proggis on auton löytäminen minulle. Viime lauantaina kierrettiin muutamat paikat esitsekattujen ilmojen perusteella. On hyvä omata tuollainen lähi-ihminen, jolla on asiantuntemusta ja pokkaa ottaa asioista selvä. Käytiin yksi punainen nelipyöräinen koeajamassa ja taisin tykästyä.

Pääsiäisviikonlopuksi ehkä äitini mökille - ja, itse asiassa, eilen käytiin äiteen luona: oli eka kerta kun mies lähti sukulaisiini. Hyvin sujui; sattui velipoikakin pistäytymään samaan syssyyn. Kesälomaviikot koetetaan mallata suurinpiirtein samalle jaksolle. Itse joudun tosin ottamaan yhden viikon heti kesäkuun alkuun, kun on kuntsan seurantajakso. Eikä kaikki ole vielä aivan kristallinkirkasta, sillä työporukassa liian moni haluaa slomailla amaan aikaan...