Epätodellista

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2013.

Kesäloma 2013  1

Loma alkoi reippaasti ammattiosaston perinteisellä Tallinnanristeilyllä. La-aamulla lähdettiin ja su-iltana palattiin. Ajalle mahtui hyvinsyömistä ja -nukkumista sekä illanviettoa öllesummer-festareilla. Muuten ok, mut aiemmin tuntematon kämppikseni osoittautui lintu/kala/mikä -tyypiksi. Edelleen vähän kysymysmerkkinä, ja festari-ilta ei ihan natsannut tästä syystä.

Nyt kuitenkin jo omassa rauhassani. Tai siis täällä ystäväni luona. Tämä on helpohkoa, joskin hieman häirii ajatus siitä että olisi oikeastaan käytävä omassa kotona tsekkaamassa kasvimaat yms. Sinne on vaan niin pitkä matka, ettei osu millekään reitille vaan olisi käytävä vallan vasiten. Myös omat vaatekasat tuolilla ja kassissa; on hankala löytää mitä tarvitsee. Tämä on tätä matkalaukkuelämän miinuspuolta; toisen vaatekaapista ei oikein osaa pyytää tilaa omia vermeitä varten...

Jospa sää vain vähän lämpenisi hellelukemiin, niin ei muuta väliä. Suunnitelmat neljälle viikolle ovat jokseenkin auki; minä käyn ensi vkl katsomassa junnuni kasarmielämää, mikä on tärkeää ainakin itselleni :) Jännitän hänen lääkärintarkastustaan siellä, sillä urheilutaustasta johtuen kaikki ei ole aivan ok. Hän kuitenkin haluaa ehdottomasti jäädä palvelukseen, mikä on hyvä juttu. Näinä päivinä. Niin, ja samalle viikonlopulle olen varannut ravintolaillan sekä hotelliyöpymisen ystäväni kanssa. Häntä vähän huvitti kotinurkilla yöpyminen, mutta onhan sekin elämys?