Epätodellista

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.

Kuvioiden uusimista  1

... olisi hyvä ainakin harkita; alkaa tuntua, että on tullut kerättyä erilaista askarehtimista turhan paljon. Tänään viikon kolmas kokous, huomenna töistä stadiin yhtä jutunaihetta metsästämään. Perjantaina se on kuitenkin varma Stop. Silloin töistä ainoastaan kotiin.

Viime yönä sain nukuttua kunnolla (mitä nyt puoli kaksi satuin katsomaan kelloa); edelliset kaksi olivat liki unettomia. Eilen olo oli kuin puolizombiella. Lisäksi, toissa yönä pistin pitkästä aikaa tulpat korviin, ja kävi niin että aamuneljältä havahduin kun toinen tulpista oli katkennut ja sentin verran jäänyt korvakäytävään. Siinä ei sitten nukuttu enää senkään vertaa.

Aamulla lääkäriin ja setä teki hikipäässä työtä ennen kuin sai tulpan pois. Esinainen oli kuulemma vähän nikotellut kun laitoin hänelle tekstaria missä viivyn. Ei ihme. Loppupäivän korvaa aristi julmetusti. Viime yö menikin sikeästi, tulpitta. Sellaista osaa arvostaa kovasti.


Tarmokas päivä  1

Tänään on menty minuuttiaikataululla, vasta puoli ysiltä hellitti. Huomenna toinen samanlainen päivä. Mukavia menoja onneksi, joten kyllä tämän kestää. Tänään käynnistettiin joululehden teko. Osallistujia ei ollut monia, vaan tuttuun tapaan taustalla toimijoita on useita ja aina lehti on saatu täytenä painoon.

Ladontapäiväkin on tiedossa, joten huomenna esimieheltä kaino pyyntö josko saan mennä mukaan. Viimeksi jäin vähän vajaaksi sillä oli pakko lähteä ennen aikojaan. Yksi jutunaihe jo on... myös myymäni ilmoitus pitää suunnitella. Kyllä näiden parissa aika mukavasti vierähtää.

Sunnuntaina en ehtinyt vääntää palstalla kuin pari tuntia, sitten sade äityi niin kovaksi että oli pakko lähteä; välillä oli saappaan anturoissa viisi senttiä savea ja painoivat kuin betonirenkaat. Nurin käännettyjen ämpäreiden alle oli hiiriemo tehnyt pesän, ja siellä vikisi kylmäänsä poikaspesue. Poloiset, jätin ne sinne olemaan.

Hiiripesue
Hiiripesue

Alkuillasta  1

Ajattelin pistää muutamalla rivillä ennen kuin antaudun täysin viikonlopulle. Työpäivän jälkeen on jo muutama juttu hoidettukin; sain myytyä ilmoituksen aluelehteemme ja lapposin viinin jälleen kertaalleen. Ilmoitusta pitää vähän hioa ja sitten viimeistellä töissä, värien vuoksi.

Tästä eteenpäin on sitten lepoa. Telkusta ei tule mitään passivoivaa, muutama lehti olisi luettavana, mm. Hesarin loput. Siihen viereen jotain hyvää syötävää ja eipä aikaakaan kun on jo nukkumaanmenon aika. Myös huominen taitaa olla vapaapäivä. Ehkä teen perusteellisen siivouksen ja jotain pientä muutosta.

Sunnuntai on sitten palstapäivä; lapionvarteen kiinni ja vääntöä. Toivon että tulee kaunis, poutainen, tuuleton päivä, se helpottaisi vaateongelmaa. Tuulisella päivällä pitää olla hyvin päällä, ja jos tulee kuuma, ei kuitenkaan voi vähentää vaatetusta sillä se on valmis flunssatapaus. Ei, mutta nyt oleilemaan.


Huomenna korkkaripäivä  1

... eli duunissa kipitellään koroilla kipkop. Kesän keveiltä päiviltä jäänyt 'uusperinne'. Korkkarit olisivat muutenkin ihan kivat pitää jalassa, sillä päätetyöskentelyssä aika ajoin pystyyn singahdettaessa jalat varmaan tykkäisivät hyvää jos pääsisivät vähän jännittymään korkojen varaan. Tiedä häntä, mitä jalat ylipäätään ajattelevat, kunhan tuumailin vain :)

Viikko puolivälissä ja loput alamäkeä huiiiiiiii. Huomenissa iltamenoa aika myöhään, joten nyt viisaampana olisin jo vällyjen välissä. Ilta on vain mennyt huomaamatta monenmoisen askareen parissa (sauna niistä yksi). Mm. yksi matemaattinen probleema on askarruttanut muutaman tunnin. Pistin lopulta ongelman systerille ratkottavaksi; joko hän tai hänen insenjöörimiehensä kyllä löytää ratkaisun.

On hyvä, kun on joku jolta kysyä neuvoa. Itse pääsin tänään pyytämättä neuvomaan seinäntakuista vanhaapoikaa Internetin käytössä. Meillä on hyvä jengi tälllä rapputasanteella... naapurin vanharouvakin puikahti asioimaan hetkeksi huomisen merkkipäivänsä tiimoilta. Koetan muistaa muistaa häntä kun seuraavan kerran tapaan...


Enää vähän  1

... käännettävää maata. Veikkaisin että yksi neljännes. Tänään alkoi tuntua jo hiukan raskaalle, olisi tehnyt mieli jättää sikseen. Itsekseni jos duunaan, mennee vielä kolme viikonloppua. Sen jälkeen ekan palstan vääntö ja pensaiden leikkuu; sitten voi jäädä talvilevolle.

Kipeytynyttä selkäähoitavan saunasession jälkeen ilta meni toista lapasta tehden (ensimmäinen valmistui eilenillalla) ja Evitaa katsoen/kuunnellen. Omanlaisensa musikaali; ajoittain pitkästyttäväkin ja sitten muutama hyvä kappale. Antonio Banderaksella oli hiukan erilainen rooli mitä olen tähän mennessä nähnyt (vrt. Almodóvar).

Tulee rankka viikko; ensimmäinen vapaailta on perjantai. Seuraavalla viikolla ei ole vielä mitään; jos vanhat merkit pitävät paikkansa, se tulee olemaan täynnä menoja huoh.

Pelto tuplaantuu
Pelto tuplaantuu