Epätodellista

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2012.

Ja nyt sitten lomailua  1

... seuraavat 3 viikkoa. Viime perjantaina oli jo fiilis päällä, lauantaina tehtiin ystävän kanssa vähän rästihommia so. pilkottiin rangat klapeiksi yms. Sateisen sään vuoksi jäi mattopesu tuonnemmaksi, ja myös ikkuna- plus saunapesun laistoin. Jospa aika riittää niihinkin vielä?

Kaikki viikot samaan aikaan ystäväni kanssa: mikä hieno mahdollisuus nähdä pärjätäänkö samassa ilmatilassa ja miten kauan. Eilen vietiin poikansa asemalle alokasjunaan, ip istuttelin muutamat kasvit. Siihen ryhtyessäni tuli karmea olo, mikä johtui siitä että ystävän koira joutui viikkoa aiemmin piikille. Koiru oli sairastellut nelisen viikkoa, ja diagnoosi vaihdellut viikottain. Kun lopullinen tieto tuli, ei tilaansa ollut mitään korjausta tehtävissä... Nyt tuli tosi autio ja hengetön olo pihassa, jossa koiru normisti sinkoilee jaloissa ja on muutenkin vahvasti läsnä... Itkuksi pisti...

Tänään haettiin autoihin tarvikkeita, muu päiväni meni mansikoita keitellen ja kantarelleja kuivaukseen valmistellen. Päivällinen oli mahtava: alkuruoka kantarellikeittoa, pääruoka paistettuja muikkuja ja uusia perunoita, jälkiruoaksi jäätelöä kera lämpimän mansikkahillon... Muu lomaohjelma on aivan auki. Kesäteatteri ja hotelliyöpyminen ehkä, ja käynti muutamassa ystävä/sukulaispaikassa eli ajoa n. 300 km.