Epätodellista

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2010.

Meinasi mennä harakoille...  1

... koko päivitysjuttu. Sivusto on saanut uuden, tosi miellyttävän ja modernin lookin - samalla kuitenkin aiempi helppo 'lisäys'-linkki oli piilotettu. Melkein jo pelästyin, tähänkö tämä päättyi. Aivan sattumalta hiirulainen osui oikeaan paikkaan, ja: täällä ollahan taas.

Hyvä että juuri tällaisena iltana joutui pähkäilemään moista, sillä mitään varsinaista asiantynkää ei tässä ole. Kunhan tavanomaista ns. tajunnanvirtaa (josta sanasta en varsin tykkää). Pähkäilenpä tulevaa viikonloppua, joka on jälleen kerran tiukahko, jo kolmas vkl peräkkäin.

Tiukkaa on ollut työviikkokin. Aamusta esinaisemme piipahti selän takana, ja totesin tuolloin, että kohta on teepannullinen juotu kun ei muuten puhe kulje. Kurkkua kuivasi koko ajan, ja puhelin oli vähän päästään pistettävä 'mutelle' jotta sai kulautettua rauhassa. Ei uskalla arvioidakaan, kuinka monta puhelua on pudonnut. Kun ei kerkeä, ei kerkeä.

Depeche Mode - Personal Jesus mahtava kappale!
http://youtu.be/cNd4eocq2K0


Taas oli kiva vkl  1

... joskin ohjelmaa oli yli oman tarpeen. Läksin töistä suoraan baanalle, ja ajelin Tampereelle. Sukulaistäti siellä jo vartosi, ja meillä oli oikein mukava ilta, molemmilla sukkaneule käsissä :) Olin niin kuittiväsy, että nukahdettuani unta riitti tajuttomaksi asti.

Lauantaina käytiin tädin asioilla, ja sitten oli vuorossa Kädentaidon messut. Ovella oli iskeä paniikki, sillä väkeä oli mielettömästi. Mihin tahansa silmänsä käänsi, joka puolella ihmisiä tuli kohti, käveli ohi, ohitti takaa tai edestä. Tovin ovipieleen nojaamisen jälkeen tilanne rauhoittui ja sukelsin sekaan. Tarjontaa oli järkyttävä määrä, ja mikä parasta: se oli tasokkaampaa kuin moniin vuosiin muistan nähneeni.

Messuilta suunnistin naapurikaupunkiin hyvän kaverini luo, ja juttu jatkui kuin ei taukoa edellisestä näkemisestä olisi ollutkaan. Juttua riitti aamuyöhön asti... Aamupäivällä käytiin näpsimässä ekat talvikuvat, ja sitten oli kotiin lähdön aika. Tuhatta ja sataa kotiin, pikaevästä ja kaupunkiin, johon oli sovittu leffareissu. Hyvä, ruotsalainen elokuva.

Melko täydellinen vkl, 10+


Olipas kiva  1

... reissu oman porukan kesken. Lahden yli vilauksessa, kipaisu hoitoihin, joista kolmen tunnin jälkeen hotelliin katsomaan, onko meillekin jätetty yksi huone yöpymiseen. Huone löytyi, ja lepäämisen jälkeen kasiksi illalliselle ja revyytä näkemään.

Erikoinen menu, ja meuhkaava revyy. Hm. Tulipahan nautittua elämänsä ensimmäinen tequila, vielä näillä kymmenillä :) Muutamaksi tunniksi vielä yökerhoon, jossa juuri oli menossa passeli musiikkivalikoima sekä lattialla tilaa tanssia. Ja sitä käytettiin hyväksi: seuraavana aamuna sen tiesi.

Kotiinpaluu olikin siitä syystä yhtä tuskaa: oli kuin veitsenterillä olisi kävellyt. Terminaalista bussilla asemalle, sieltä taksilla entiseen kaupunginosaani jossa ikäneitoni Clio yksinään värjötteli. Koto sweet koto, on se ihanaa. Muualla hyvä, kotona paras?


Kynttilöitä, lisää kynttilöitä  1

... täällä nimittäin viluttaa. Eikä pakkasta ole kuin reilun asteen verran. Kuinkahan käy talvella, josta on povattu vähintäin viime talven veroista? Kynttilöillä saa onneksi nimellistä lisälämpöä, joka tosin lienee osin kuvitteellista :)

Noh, lisää vällyä niskaan. Tai, jalat tässä kyllä kylmät ovat. Kotiin palatessani muuten hämmästyin liikenteen melua; olin kuvitellut ettei täällä kuulu juuri mitään, ja kuitenkin melu oli lähes korvia huumaava. Jopa tällä hetkellä, sisällä istuessani, liikenteen kuulee selvästi. Vaikuttaako sään kylmeneminen tähän?

Hrr-rr. Puolen tunnin päikkärit takana, ja olisi mielellään jatkanut unia vielä toisen mokoman. Halpaa huvia. Ilta käy armottoman lyhyeksi, jos sen käyttää nukkumiseen, joten ylös oli noustava, sillä erilaista kirjoitettavaa riittää pitkälle iltaa.