Epätodellista

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2014.

Se ehkä siitä sitten  1

Huolimatta seuraavasta purkauksesta, tahdon vielä kotvan katsoa tulisiko tästä mitään; jähmeydestään huolimatta tyypin sisältä pilkahtaa toisinaan elävä ihminen, ja sitä näkisin mieluusti lisää. Mutta: alkoholinkäyttö saattaa olla sellainen tekijä, minkä perusteella tämäkin juttunen saattaa kariutua. Hirviporukan peijaiset ymmärsin miltei hyvin: kerta vuoteen kaksi vuorokautta ympäripäissään. Sittemmin olen varovaisesti yrittänyt ilmaista itseäni aiheesta alkoholin käyttö: en itsekään sylkäise lasiin, ja hyvän ruoan kanssa hyvä viini on useinkin paikallaan. Mutta: minä saatan hyvin kiertää korkin kiinni vaikka koko pullollinen ei aterian yhteydessä menisikään! Viini ei pahene vaikka loput menisivät toisella kerralla.

Tämä henkilö jatkaa sen pullollisen loppuun, avaa toisen ja juo kunnes kaikki hakemansa (tuo kerralla useita) viinit on tuhottu. Toistaiseksi viimeinen niitti oli 5-6.12. Hienon hirvipaistipäivällisen kruunasi maistuva hanaviini. Itselleni riitti 2 lasillista. Kuulin kun hana tuontuostakin pulputti illan mittaan, sitten aukesi pullo, jossa vaiheessa minä petiydyin. Henkilö jäi valvomaan (kai), ja la-aamuun mennessä oli pari tyhjää pulloa sekä oluttölkkiä keittiössä.

Eikä siinä kaikki: päivän mittaan jatkui tissuttelu, mikä niinsanotusti "nosti tunteet pintaan" ja isien taisteluita muisteltiin ja itkettiin sekä tekstailtiin hirmu fiiliksissä lapsille ja ties minne. Myönnän, vaikutti jossain määrin omaan itsenäisyyspäiväni viettofiiliksiin.

Kertaalleen alkoholin suurkuluttajan kanssa 4v eläneenä en aio enää jäädä samaan "loukkuun". Vaikka olen niin oloutunut niihin maisemiin, ja lopetuspäätös tuntuisi kurjalta, päätös on tehtävä asap.

Useinkos kaukaa näyttä tältä: SYDÄN! Lähempää katsoessa sen muoto muuttuu varsin epämääräiseksi.
Useinkos kaukaa näyttä tältä: SYDÄN! Lähempää katsoessa sen muoto muuttuu varsin epämääräiseksi.