Ei maistu

  • Rujokki

... saunaolut, eikä viinikään. Maha tuntuisi tulevan vain kipeäksi molemmista. Toivottavasti kysymyksessä on ohimenevä juttu; no, kyllä varmaan oppisi elämään ilman näitä nautintoaineitakin, ei siinä. Olisi vain aika haikea ajatus, ettei saunan päälle voisi ottaa viileää olutta.

Muuten päivä on mennyt kuten useimmat lauantait; siivoamiseen meni taas liki kaksi tuntia, vaikka varsinaista sotkusiivousta ei olekaan. Hienopölyn poistaminen on hidasta ja tarkkaa puuhaa. Onneksi pidän siitä. Siivouksesta nimittäin, en pölystä niinkään.

Alakerrassa on jokatoinenviikkoinen happening; kavereita on sen verran, että iloiset hälyäänet kantavat tänne asti. Tämä johtuen huonoista eristeistä, ei kovaäänisyydestä. Saa nähdä, kuinka kasikymppisenä suhtaudun samanlaiseen iloitteluun, vieläkö on sama maltti tallella... Olisin itse ollut mykkänä koko lauantain, ellen olisi piipahtanut kiinteistössä sijaitsevalla kirpparilla. En löytänyt tarvitsemaani jakoavainta (suihkusekoittajani alkoi viikolla vuotaa) mutta pääsin haastelemaan hetkeksi elävien kanssa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:05

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus