Eka kesäinen lauantai

  • Rujokki

Fiilis tuli heti aamusta, kun potkaisin partsin oven auki ja ehdin saada pikaisen näyn sinisinitaivaasta. Hetken enää maltoin pysyä untuvissa, kun jo teki mieli parvekeaamiaiselle. Hesari oli aika köyhä ja tuli luettua ennätysajassa. Pikkuserkun kuolinilmoituksen bongasin, sekä yhden reseptin joka piti heti ottaa testiin. Eikun leipomaan, sillä systeri oli tulossa iltakylään.

Puolilta päivin palstalle; oli niin energinen olo, ettei olisi malttanut vain maata. Siellä on vaan niin niukasti askaroimista, että ennen pitkää ei auttanut muu kuin levittää peitto ja ottaa torkut. Viikolla olin käynyt keräämässä osan punaisista marjoista , sunnuntaina koetan saada viimeisetkin. Niitä on tuhottomasti! Kakkospakastin on jo hurisemassa.

Sipuleita
Sipuleita
Marjat
Marjat

Ennen lähtöä nostin systerille kapallisen perunoita ja muutaman sipulin , ihmeekseni niistä tulee tosi mahtavia vaikka kesäkuussa olin vielä epätoivoinen kun olivat tyhjiä ja pehmoisia luttanoita.

Kotiin tultuani sauna äkkiä päälle, kaupalle hakemaan muutama olut ja evästä juniorille joka tulee huomisiltana... Systerin kanssa tuli jutskattua muutama tunti ja nyt voin asettua odottamaan Clintin leffaa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus