Enää vaille 2 viikkoa

  • Rujokki

... ja sitten 3 viikon rauha. En odota lomalta kummempaa, kuin että voi olla ja elää ilman aikatauluja ja kellonaikoja. Joitain hajanaisia ajatuksenpoikasia, jotka kaikki liittyvät ystäväni huusholliin, jossa kyllä tekemistä piisaisi vaikka vuoden jokaiselle 365 päivälle. Meillä on loma todennäköisesti yhtä aikaa, joten toivottavasti pääsen vähän jeesailemaan.

Juhannus meni kohtalaisesti, lue: ei huonosti muttei järisyttävän hyvinkään. Tai no, tiedän olevani nipo sen vuoksi että aaton mahtava aurinkosää jäi tyyten väliin. Me kun pistimme edellämainittua huushollia kuntoon klo 16 asti, jolloin olin jo niin puhki ettei juuri sanaa irronnut. Toki olin täysin valmistautunut hommaan, mutta jotenkin siinä uuvahti. Virkoamisessa meni pari tuntia, eli onneksi tanssilavalle lähtiessä moodi oli jo ihan ok.

Muu juhannukseen liittyvä olikin sitten super. Meillä oli ihan hauskaa ruokaa laitellessa ja siitä nauttiessa. Sään kylmettyä niin totaalisesti ulkoilu jäi vähäiseksi, muutama koiralenkitys vain. Su innostuttiin hyvän illallisen päätteeksi pelaamaan pingistä, jossa ollaan melko mestareita. Illallisviini alkoi kuplia yli, joten mentiin hetkeksi ulos istuttelemaan kasveja. Yö menikin taas valvoessa: ilmiö joka toistuu joka su-ma.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus