Helle helli

  • Rujokki

Oli melkoisen hyvä keli Naisten Kympillä! Sen huomasi varsinkin kotiin palattua ja peiliin vilkaistua: after sun-pullo käyttöön! Loivasti polttelee. Työporukasta oli tullut 11 mukaan, ja oli oikein viihtyisä reissu. Jakauduimme luontevasti; silloin tällöin nähtiin ja viimeistään maaliin tultua. Kuinka ollakaan, meidän rypäs dallasi maaliin yhtä aikaa presidentin kanssa. Olen koettanut tiirata uutislähetyksiä, jos niissä vilahtaisi...

Stadista palattua piipahdin vielä pariksi tunniksi palstalle; kastelin kaikki viljelykset ainakin kertaalleen. Leppoisaa oli istua ja vähän torkahtaakin taisin siinä kuumassa ilta-auringossa.

Huomenna en saakaan nukkua lomalaisen pitkää aamua, vaan polkaisen kuntotestiin ja sen jälkeen toiseen tapaamiseen. Vähän harmittaa... tein tällaisen kuvion sen vuoksi, että töistä on aika hankala mennä tutkimuksiin kun liikkuu fillarilla. Oma päätös, ei saisi harmittaa?

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus