Hiljaiseloa

  • Rujokki

Eipä juuri tarvitse ääntään käyttää; (sinänsä yllättävien) kahden puhelun lisäksi olen tänään vain hyräskellyt. Ei ääni pääse täysin kuivumaan :), mikä on puhetyöläiselle aika tärkeä juttu. Muutoinkin päiväohjelma on tavanomaisesta poikkeava, sillä olen katsonut telkkaria aamusta asti. Viimeksi Star Warsin; aiemmin en ole tätä osaa nähnyt, ja tuntui tosi synkeälle.

Palattuani tiistai-iltana töistä, siskon kautta kurvattuani, otin kiireellä kinkun parvekkeelta huonelämpöön. Lämpiäminen kesti tosi kauan, jotta sain sen uuniin vasta puoliltaöin. Sitten olinkini jo niin naatti, että petiin pyörähdettyäni olin niin tajuton, etten herännyt ekaan aamuhavahdukseen. Ysin jälkeen heräsin, ja puoli tuntia virottuani tajusin että olin jotain unohtanut. Kinkku uunissa!

Kerrankin on kypsä kinkku. Hyvää, joskin leikkaaminen on varovaista puuhaa että saa edes jotenkin kokonaisia siivuja. Lisäksi, paistopussi oli nesteen painosta kellahtanut alassuin, seurauksella että ensimmäiset puoli tuntia siivosin laardia hellan ja sokkelin alta...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus