Hiukan ennen

  • Rujokki

...simahdusta. Meno oli tänään sellaista, että tätä tätiä välillä hirvitti. Pinkaisin aamusta reippaasti ylös viimeistelemään pippaloita. Ekat vieraat tulivat kahden jälkeen, ja viimeiset poistuivat hiukan ennen yhdeksää. Täysi työpäivä siis. Sukua molemmilta puolilta, ikähaitarissa 3-71v. Kolmesta tenavasta lähtee uskomattoman paljon ääni- ja liike-energiaa!

Ihan silleen vain kahvittelun ja syöpöttelyn merkeissä, alkoa en laittanut keskellä päivää tarjolle (tiedän kyllä, että muutamille sekin olisi maistunut). Välillä porina oli niin huumaava, että kaksio tuntui ahtaalle. Oli hauska katsoa, kuinka ihmiset viihtyivät keskenään; itse en toki ehtinyt paljoakaan haastelemaan. Emännän osa.

Saatuani tiskit koneeseen saunakin oli valmis, ja se kruunasi päivän. Telkusta ehdin katsoa/kuunnella vielä loppumetrit Taikahuilun tuttuakin tutumpaa musiikkia. Nyt on suloisen hiljaista, ja kohta vielä hiljaisempaa kun pääsen nukkumaan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus