Hiukan viluttaa

  • Rujokki

Tuli vähän oltua ulkoilmassa tänään, ja siksi loiva viluntunne. Aamupäivästä ruopsuttelin pihamaata, kunnes kaikki silmuiset kasvit olivat näkyvillä. Toivottavasti eivät tästä käsittelystä kärsineet.

Lounaan jälkeen tsekkasin uutta pyörääni (hankittu pari viikkoa sitten), ajatuksena lähteä testaamaan säätöjä. Valmisteluun meni jo tunti, ja sinä aikana ehti peruskylmä jäseniin. Itse testireissuun käytin tunnin verran, ja harmittelin kun en ollut löytänyt mistään kuusioavainnippuani, sillä ohjausta sekä satulan sijaintia on ehdottomasti säädettävä. Muutoin edessä on viimekesäinen vaiva eli kyynärvarren kiputila.

Vaihteet ovat opettelun takana, ennen kuin vaihtaminen sujuu ilman ajatusta. Nyt onnistuin pudottamaan ketjut, ja onneksi niiden takaisinnosto oli yksinkertainen toimenpide. Reissu oli muutoin hyvin antoisa: kohtasin alkuasukkaan, jolta tiedustelin paikallista tonttitarjontaa. Vartti meni tietojen saantiin, ja kevyissä fillarivermeissä alkoi tuntua viileältä.

Taidan kuumentaa glögin, jotta ytimeen iskenyt kylmyys väistyisi.

Viluinen neitoperhonen 10.4.10
Viluinen neitoperhonen 10.4.10

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus