Ikäneidon oikut jatkuvat

  • Rujokki

... eli Clioni taitaa olla pahalla päällä. Sammahtelu johtuu ilmeisesti virtalukon kulumisesta, sillä nyt, kotelon ollessa avoin, käynnistyminen onnistuu piuhoja näpläilemällä. Nyt on pakoputkeen ilmaantunut reikä. Pientä sievää, ei niin naisellista pörinää. Korjaamokeikkahan tästä tulee, ei voi mitään.

Tänään tuli aloiteltua istuttamista. Muutamat perennat pääsivät talon seinustalle, jospa jaksaisivat elää paahteessa. Maatilkun savikokkareet hienontuivat vähän rautaharavalla. Muuta ei arvannut näin vähällä ajalla tehdä; viikonloppuna toivottavasti kylvämistä. Ja, toivottavasti säätä riittää.

Tästä alkoi kynnenalussesonki, sillä multaraitoja ei millään saa pois kynsien alta. Noloa. Myös kuivuminen käsineiden käytön ja multapölyn vaikutuksesta. Rasvaarasvaa. Mutta muutoin niin mukavaa. Melkein kannattaa talvi kärsiä, kun palkaksi saa olla pitkää päivää ulkoilmassa tekemässä jotain hyödykästä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus