Illan saldo

  • Rujokki

Kissanminttuisia pellavasydämiä työkavereille. Idea tuli ihan muualla kuin saunassa; se suunnitelma nimittäin meni metsään. Viime tingassa, sillä puolikuntoisena ei tiedä onko keskiviikkona töissä.

Punaisien lapasien toista kappaletta tuli tehtyä vain rannekkeen verran, otan tekeleen huomenna töihin ja jatkan siellä. Auts huomista. No, enää kaksi hirmupäivää ja se on ohi. On tämäkin; joulun odotuksesta ei tule milloinkaan kovin miellyttävää tämän työhärdellin vuoksi. Sitä pelätään jo puoli vuotta etukäteen!

Kun vain saisi taudin pidettyä loitolla ja häädettyä kokonaan huitsulaan. Olo on ollut aika nuiva koko päivän, eikä labrasta varmaan angiinaa ainakaan ilmoiteta vaivan nimeksi. On hiukka erilainen olo. Joskus alta kaksikymppisenä oli sellainen angiina, että olin kuumeen vuoksi aivan pihalla tästä maailmasta. Siitä parin vuoden kuluttua sairastamani angiinan jälkeen jäi penisilliini- ja sulfayliherkkyydet...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus