Illan tyyntä...

  • Rujokki

...hellepäivän jälkeen. Päivän kuumuutta saa tosin nauttia vasta työpäivän jälkeen, jolloin silloinkin on järkyttävän kuuma. Kuinkahan lienee keskipäivällä, jaksavatko ulkotyöntekijät työskennellä vai onko heillä lakisääteinen helleraja, kuten talvipakkasilla on pakkasraja? Myös olen ihmetellyt, kun päivällä korkea lämpötila tuntuu pelkästään mukavalle, ja yöllä vastaavasti tukalalle.

On viittä vaille täysin tyyntä. Illan rauha laskeutuu jälleen, on selkeä ero pari tuntia takaperin vaikuttaneeseen meluhumuun. Töiden jälkeen käväisin palauttamassa väärät maalit, ja sen jälkeen polkaisin läheiselle puistoalueelle, jossa hiukan trimmasin fillariani; kiinnitin taustapeilin ja säädin vähän muutakin. Vielä pitää palata samaan teemaan, sillä ei tullut oikein hyvä.

Tällä viikolla saan kuulla, voinko aloittaa opinnot työn ohessa. Suurin mutta asiassa on, onko työnantajalla sopivaa uhria tutoriksi näyttöjä vastaanottamaan, sekä muutoinkin olemaan tarvittaessa avuksi. Koulu alkaa infolla jo keskiviikkona... oi jospa saisin olla mu-ka-na. Opiskelun myötä poistuisi usea elämäni epäkohta. Pidän itselleni peukkuja.

Taustalla pulputtelee vienosti vastalaittamani kotiviini, oma kämppikseni.

2 kommenttia

-Saltsi-

13.8.2007 22:09

voin kertoo ulkotyöntekijänä että meillä ei ole hellerajoja..eikä pakkasrajoja..koska meitä ei lueta ulkotyöntekijöiks..hämmentävää eikö totta =] ja ei..en jaksas työskennellä,mutta pakko..ahistaa..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:18

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus