Ja jälleen sataa

  • Rujokki

...ja kohta on vissiin etsittävä jo lumikolakin - minua ainakin palelee villasukista ja -paidasta huolimatta. Tai sitten se on väsypalelua; nukahdin tähän soffalle eilen illalla, ja heräsin vasta puolen yön jälkeen suoraan nukkumaan mennäkseni. Untuvapeittokin on etsittävä, ja ikkunat naulattava kiinni ettei vahingossakaan tule tuuletettua - ja ai niin: täällä on sellaiset erikoiset tuuletusventtiilit, jotka olen ennen pakkasia tuupannut täyteen jotain eristettä.

Jösses mikä työpäivä! Ihan hirmuisia juttuja asiakkailla; tarkoittaa etteivät he jutelleet hirmuisia, mut millaisia haasteita sainkaan tehtäväkseni. Veikkaan puhelujeni putoavan tänään normimäärästä about 75%. Uskon selvittäneeni jokaisen casen kunnialla, mut aikaa, vaivaa ja melkein hikeäkin se vaati. Loppuviikostahan tuon näkee, miten onnistuin. Työasioilla kun ei ole välttis taipumusta järjestyä vaan tasan toisinpäin: kun jokin menee vikaan, niin se menee sitä oikein tuhatta ja sataa.

No huoh sentään. Pannulla tirisevät affenfileet, ja mahtavat aromit leviävät tänne kauas tuvankin puolelle. Toivon malttavani jättää muutaman huomiseksi lounaaksi... Aamulla muuten luulin jättäneeni selkäkivun jo taakse, joko parantuneena tai sitten lääkkeen voimasta. Ei ollut juilinut illalla eikä vielä autolla töihin mennessäkään. Takaisinhan se tuli, ja ryminällä. Iltapäivän olin jo lähinnä pöydän alla, kun jumppasin tuolilla istuen ja koetin selkää pyöristämällä saada rankaa venymään ja vapauttamaan hermot tai mitkä siellä kiukuttelevatkaan.

2 kommenttia

lindagee

9.8.2011 22:50

Kyllä on ihanaa, kun vaihteeksi sataa. Mutta minun makuuni sää on vieläkin ollut liian lämmintä. Ah mikä ihana raikkaus sitten, kun ollaan siellä reilusti alle +10 asteen lukemissa. No niin, ei se minuakaan aina nautituta tai naurata, kun painelen menemään litimärkänä öisessä kaatosateessa kastuneet varusteet ihoon liimautuneina - mutta on siinä tietynlainen oma extreme-fiiliksensä, samoin kuin viimaisessa räntää vihmovassa pyöräilykelissä keväisin ja syksyisin. Siinä eteenpäin puskiessa on pakko viimeistään herätä, tai pysytellä hereillä, muuten ei pääse mihinkään. Kyllä sitä lämmintäkin vielä saadaan, ainakin joku lööppi varovasti koitti kuulutella että "kesä tulee taas". On se suomalaisille todella neuroosin paikka, jos se kesä nyt hetkeksi katoaa takavasemmalle..hehehehe :))

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus