Jo helpottaa...

  • Rujokki

... eli paremmalta tuntuu. Jos flunssani lähtee yhtä nopeasti kuin tuli, se on ensi viikolla muisto enää. Tänään olen malttanut olla hiljakseen, isompia tekemättä. Sen näköistä täällä kyllä onkin... katsoo josko huomenna pistäisi hösseliksi ja kämpän iskuun.

Pipon sain valmiiksi, ja paraikaa kerin lankaa vyyhdeltä uutta aloittaakseni. En ollut ihan tyytyväinen ensimmäiseen, joten luovin vähän että saisin mieleisemmän. Mukavaa, joskin tarkkaa hommaa, ainakin tällä tekniikalla. Huomasin ensimmäistä kertaa että pluslaseista on hyötyä...

Kävin puoliltapäivin seukkaamassa täkäläisen toisen yksinasujan kanssa. Tuli vain mieleeni, että joskus voi käydä tapaamassa ihmisiä ilman että on asiaakaan. Vähän tuntui oudolta, ja kuitenkin oli lähtiessä hyvä mieli. Pakko tässä on kai alkaa käydä ulkona muutenkin kuin kokouksissa tai koulutuksissa; ne ovat kuitenkin mielenkiintoisuudestaan huolimatta ikään kuin vähemmän vapaita tilaisuuksia. Ohjattuja.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus