Jokohan se rauhoittuisi

  • Rujokki

... tämä kiire ja hössötys? Muutama viime viikko on ollut sellaista matalalentoa, että sen havaitsi kun tänään alkoi hiukan siivoilla nurkkia. Huomiseksi jäi enää joulusaunan pesu...

Kinkku on uunissa vielä pari tuntia, oman metsän kuusi koristeltu, kynttilät suhisevat hiljakseen, ja muuten ei mitään ääntä. Uhkasin pistää oven lukkoon ja säleverhot kiinni koko viikonlopuksi. Se onnistui viime viikonloppuna, miksei siis myös nyt?

Enin osa lahjuksista on jo maailmalla, sillä tänään oli sisarustapaaminen, joka alkuajoista muodostuneen perinteen mukaisesti on eräänlainen rauhoittumisriitti. Enää täällä ovat esikoisen ja nuorimmaisen paketit, ja he tulevat huomenna kolmannen veljensä sekä yhden miniäkokelaan kanssa syömään.

Paras uutinen tuli hetki sitten, kun esikoinen soitti kertoakseen, että sai tänään vuokrakämpän, nykyisen ollessa menossa alta. Joulu tästä tulee sittenkin!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus