Kaiken kiiruun keskellä

  • Rujokki

... eli töistä asemalle hakemaan ja viemään yksi nuorukainen konserttiin, pikainen kokouspistäytyminen ja sitten laatimaan pientä esitettä; niin pientä, että aiheen ja sisällön rajaaminen on taidetta. Niinpä siihen ei sitten tullutkaan kuin pääasiat: päivämäärät etc. Oli tositosi kivaa päästä monen vuoden jälkeen testaamaan vanhan taitto-osaamista. Tämä oli onneksi helppo sellainen; monisivuisen lehdykän tekemiseen pitäisi hiukan keskittyäkin.

Homman lomassa tuikkasin lasagnen uuniin, jos nuorukaista vaikka hiukoisi monituntisen musiikkinautintonsa jälkeen; haen hänet kymmeneltä nukkumaan ja aamulla on aikainen herätys puoli kasin junaan. Ei ole nuorillakaan helppoa tämä elämä. Onneksi meillä on molemmilla flunssan tapaista, joten maakuntien flunssa ei sekoitu meikäläiseen eikä toisinpäin.

Saisi vain oma flunssani päättää iskeekö päälle vai meneekö takavasemmalle. Olo on suht'hyvä ja työpäivä meni terhakasti. Töissä on menossa koulutusjakso pienryhmissä, joten iltapäivät ovat tiukantyön aikaa. Ke-to on oma vuoroni; jotenkin ei jaksa ajatellakaan istua siellä kuuteen asti - vaikka muutoin uuden oppimisesta tykkäänkin. Kutominen jää jälleen lapsipuolen asemaan...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus