Kesälomaviikko nro 3

  • Rujokki

Ajokilometrejä kertyi nafti 2000, ja ikäneitoni kuljetti meitä niin auliin huolehtivaisesti, että sitä oli ilo seurata. Oulangasta nähtiin vain pikkuinen osa, sillä suunnitelmiin tuli muutos heti ekana patikkapäivänä. Matkakaverilta hajosivat jalkineet, ja sen seurauksena jalka, joten kierrosta lyhennettiin suosiolla. Ehkä hyvä näin, sillä jo tämä taivallus aiheutti kohtalaisen makeat tuntemukset lihaksiin :)

Laavulla oli kuitenkin kiva yöpyä, ja makuupussi oli ihan riittävä vaikka asteet putosivat lähelle nollaa. Jalkoja kyllä kylmäsi... Puita riitti, ja varattiinkin niitä melkoinen keko yön ajaksi poltettavaksi. Onneksi minä sain levätä koko yön...

Matkasimme Oulangasta Kainuuseen, jossa mökiltä käsin kiersimme parina päivänä kuvauskohteita. Taisin saada yhden varsin mielenkiintoisen projektin, johon tulevan talven mittaan varmaan palataan. Projekti on eräänlainen jatkumo opinnäytetyöni taustatutkimukseen v 1998-2000. Kiinnostaa kovin.

Yhdellä ajamisella sitten takaisin etelään...

Oulanka 2010
Oulanka 2010

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus