Kuu täydentyy

  • Rujokki

... näen sen vasemman olkani puoleisesta ikkunasta, ohuen pilviharson takaa kumottavana mollukkana. Illaksi ehti vielä kirkastua, ja hiukan siinä mielikin koheni samalla. Talikkoni näyttää jääneen pellonlaitaan pystyyn - huomenna siirrän sen muiden työkalujen joukkoon, ja unohdan samalla kasvimaan kääntämisen tältä syksyltä.

Aamupäivästä liikkeelle, ja ensimmäinen pysähdys äidin luona. Hän klenkkasi keppien kanssa viimeviikkoisen jalkaoperaationsa vuoksi. Pidettiin tunnin mittainen nettiin perehtymisen sessio, sillä surffailu oli päässyt häneltä täysin unohtumaan. Ikäihminen. Joku operaattorimyyjä oli ilmeisesti päässyt yllättämään hänet, sillä otin mukaani yhdet ylimääräiset sopparit+sim-kortit+mokkulan, joita hän kivenkovaan väitti ei-tilanneensa. Huoh. Hiukan huonoja kokemuksia tällaisen parivuotisen sopparin perumisyrityksestä :(

Sieltä jatkoin (selkä)neuloihin, ja palasin kotimökin rauhaan. Huomenna jälleen neuloihin, ja sitten hairaannuin itsekin: iltapäivällä edessä yhden rivarin yksityisnäyttö - vaikka tiedän etten tule ko. huoneistoa lunastamaan. On niin kaukanakin, kahden kunnan päässä. Samalla reissulla käyn ystäväni luona noutamassa muutaman tarvikkeen, joten ei ihan turhaan ajettu matka.

Yö meni muutamalla lyhyellä valvomisella, selkää on juilinut.

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://e.exps.me

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus