Lisää luntaluntalunta

  • Rujokki

Petivaatteet ulos viedessä tajusi 10 sentin lumentulon, missä välissä lie satanutkaan. Ikkunasta katsoessa koko maisema on valkoinen, ja siinä harmaan eri sävyisiä juovia pystyyn, vaakaan, tai vinoon. Mitään muita värejä ei ole näköpiirissä. Aika jännän näköistä.

Päivä on vapaa, ja koetan ottaa siitä kaiken irti eli tehdä mitä mieleen juolahtaa - tai olla tekemättä. No, kaikkia ei voi tietenkään laistaa vaikka mieli tekisi - kuten avustaa nuorisoa heidän erilaisissa pyynnöissään joita hetki sitten juuri tuli yksi kappale. Rahaa. Tai lähinnä sen puutetta.

Aikuisikään tulokaan ei takaa lasten pärjäämisen alkamista... Heidän elämisensä ja toimeen tulemisensa on yhtä ylösalas aallokkoa. Jos nyt yksi pärjää ilman vanhemman tukea, on saletti että toisella käy juuri silloin huono viuhka. Ja nuorimmaisella on tietysti ne alaikäisen jutut, joihin on ilman muuta osallistuttava. Hänkin puolen vuoden kuluttua täysi-ikäinen... Voihan vitsi sentään, tässä alkaa oma ikääntyminen jo tuntua :)

Valkoisesta harmaaseen
Valkoisesta harmaaseen

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus