Loppiaisena laiskotellen

  • Rujokki

Myöhäisen heräämisen jälkeen normirauhallista elämänmenoa. Tuvassa tuttu kylmyys, jota vasta illalla tohtii sähkötakalla vähentää. Pärjää tässä kun pukeutuu sen mukaisesti. Ehkä myös karaistuu?

Eilinen, no, onneksi se on eilinen. Toisella saitilla törmäsin mukavanoloiseen profiiliin, lähetin ystävällisen, neutraalin viestin, jonka seurauksena mesetettiin iltaan. Kunnes: oli pakko pistää kaveri kaikkiin estoihin ja torjuntoihin. Onneksi tällaisia tapauksia on tosi harvassa, ja onneksi ainakin tämä juttu selvisi jo kirjoittamisasteella. Tylyä olisi ollut, jos olisi tapaamisessa joutunut saman kohtelun kohteeksi. Yök.

Jälleen yksi varovaisuuspykälä näihin ihmishakuihin. Toivoa sopii, ettei se vaikuttaisi väärällä tavoin ehkäisevästi uusiin ihmisiin tutustumishaluuni. Meitä on vain niin moneksi, ja vaikka ihmettelenkin josko eilinen tyyppi oikeasti löytää itselleen passelin vastineen, suon toki sen hänelle.

Lomaviikon toinen sukkapari päätökseen, noin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus