Lumitupru

  • Rujokki

Tulipa talvi, jälleentaaskerran yhdellä sateella. Kaduilla kolisevat aurausautot, joilla saattaa olla edessä vielä pitkä yö... lunta tupruttaa jatkuvasti lisää. Käväisin itse ulkona aiemmin illasta, ja hiukan tuntui kylmältä sieltä palattua; ei ole vieläkään lämmennyt. Untuvapeittoihin hetken kuluttua, siellä viimeistään lämpiän.

Viikonloppu takana, työviikko edessä. Tulee edellistä rauhallisempi viikko, sillä sisäänajoni päättyi ja voin keskittyä normihommiin. Myös omat kotihommani ehkä etenevät; toistaiseksi en ole saattanut kutoa kuin pätkissä, ja eihän se sillä lailla toimi. Neljättä kaulaliinaa vasta tulossa ja tarkoitus oli saada loimi pois tämän kuun aikana.

Lehti ilmestyi ja taitaa olla lähes jaettukin. Olisi hyvä alkaa pohtia jo seuraavan numeron aiheita, ja ehkä alkaa työstääkin niitä. Pää on vain kuten tavallista, täysin tyhjä. Silmät rekisteröivät ympäristöään huomaamatta siellä mitään erityistä; kaikki on kuten pitää ollakin. Vai onko...

Lumitupru
Lumitupru

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus