Melkein keskellä viikkoa

  • Rujokki

Ja päivät kuin unta vain... kohta on jälleen viikonloppu, juuri kun edellisestä on toipunut. Edellisestä huilista nimittäin, ei siinä muuta toipumista ollut. Työtunnit kuluvat niin älyttömän sukkelaan, ettei sitä tajuakaan.Tauonpaikat ovat käteviä katkoja, sillä kohta töihintulokahvin jälkeen on jo ap-kahvi, eikä ole kuin huraus kun lounastetaan.

Koko ajan pakerretaan kukin omien juttujensa parissa, välillä sadatteluja ilmaan heitellen tai muita kommentteja. Avokonttorissa on puolensa - myös ne ikävät. Toisinaan pyrähtää iso jengi tiloissa, ja voi herranjee sitä kaakatusta ja kalkatusta. Ihan kuin eivät tajuisi että jotkut työskentelevät puhelimissa!

No, tästä syystä kartoitettiin tuplaluurien tarvetta. Minä poikkesin ruodusta, ja kysyin josko saisin vain yhden korvallisen. Kaikenmaailman pannat puristavat ohimoita niin, että luulenpa niissä olevan jo painaumien. Sellainen handsfree olisi kätevä. Ei suoraan luvattu...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus