Menettelee

  • Rujokki

... tämäkin päivä, vaikka en kymppiä antaisikaan. Aamusta sai nukkua puoli tuntia normia kauemmin, sillä oli lehden taittopäivä. Menin sinne toki kasin jälkeen, joten pääsin vähän tsekkailemaan etuajassa. Kymmeneltä piti olla ansiossa, joten vähän jäi vajaaksi. Ilmoitukset olivat kaikki tallessa ja mahtuivatkin lehteen... Otin nimmarini pois yhdestä artikkelista, sillä sitä oli sorkittu enkä tykännyt.

Voipi olla, että toimittajan urani tyssäsi tähän, sillä ihan kaikkeen en myönny, mitä kirjoittamiseen tulee. Asiavirheiden korjaus on ok, tottakai, muu on sitten muuta. No, eipä siinä maailma kaadu vaikka homma jäisikin; panokseni on ollut kuitenkin niin vähäinen, että pärjäävät ilman sitäkin.

Töissä oli viikon hektisin päivä, sillä uutta ohjelmaa ajetaan sisään ja meillä on ylimenovaiheessa about kolminkertainen työ. Olinkin tyytyväinen, että pääsin suoraan kotiin, ilman kokouksia tai tapaamisia. Ilta on mennyt videoklippejä konvertoiden, sillä koetan epätoivoisesti päästä niitä vielä muokkaamaan ennen lauantaita...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:49

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus