Mihin viikot katoavat?

  • Rujokki

Päivä pitenee ja tunnit lisääntyvät, mutta mihin katoavat kokonaiset viikot? Sitä on yhä sama ihminen kuin edellisessä bloggauksessa, mutta kuitenkaan ei ole tullut kirjattua tapahtumia ylös normitahtiin. Kokonainen vkl on mennyt ja tässä toinen. Tuntuu ettei viikontakaisia enää muistakaan. Pe-la oltiin minun luonani, ja lauantaina ajettiin peräkanaa ystäväni luo.

Menneellä viikolla kutsuin ystäväni keskiviikkosaunaan. Taka-ajatuksena tietysti karkauspäivä ja sen teema. Saunominen, ilta-pala ja kysymys... Viisaana ihmisenä toki osasin muotoilla asian oikein, eli koska en missään nimessä halunnut kangaspakkaa, loivensin kysymystäni. Niinpä hän ottikin virkkaamani sormuksen vastaan, sovitti sitä jopa oikeaan sormeen :) ja that's it. Se, miten kysymykseni muotoilin, jää meidän kahden salaisuudeksi.

Perjantaina oli työpaikkani virepäivä. Pistettiin pillit pussiin jo kahdelta ip, ja antauduimme ohjelmavastaavamme huomaan. Neljässä ryhmässä kirmailtiin sitten pääkaungin keskustaa edestakaisin, ja retkue päättyi saunaan ja syöminkeihin. Kymmeneltä tekstasin ystäväni hakemaan; ei ollut haluja jäädä jatkoille ja tämä oli alustavasti näin sovittukin.

Nyt kirjoittelen ystäväni kotona. Ruoka on laitettu uuniin hautumaan ja pikapuoliin lähdemme hiihtämään. Harkinnassa on, jäänkö tänne vielä seuraavaksi yöksi; harkinta sen vuoksi, että kaikki kosmetiikka jäi kotiin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:36

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus