Milloinkahan...

  • Rujokki

...milloinkahan, tuumin vain, sitä voi taas sanoa: ihanaa, on viikonloppu/loma/vapaa tms. Sitä vain on viikonloppu/loma/vapaa ilman sanaa 'ihana'. Tämä taas johtuu takavuosien lamauttajasta, joka aiheutti aivoissa tunnekuolemaa. Aika hurjaa. Ei kertakaikkiaan pysty fiilistelemään täysillä.

Sitä vain on. Hiljakseen kyllä nauttii siitä, että voi vain olla eikä tarvitse mihinkään mennä eikä tavata ketään. Kuuluu taudin kuvaan. Osaisikohan House löytää oikean hoidon, pitkällisien pähkäilyjenkään jälkeen?

Kirjoittelen satunnaisesti asianomaisen yhteisön foorumillakin, mutta en oikein viihdy siellä sen masentavuuden ja ahdistavuuden vuoksi. Sinänsä kyllä hyvä tietää, ettei ole ainoa toisen henkilön lamauttama ihminen, vaan kanssasairaita on muitakin. Tämä kun on aikuisen oikeasti sellainen tauti, ettei sitä toinen ymmärrä ellei ole itse kokenut samaa. Vähättelyä saa osakseen, luulotautisen ja hysteerikon leiman otsaansa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:06

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus