Mitääntekemätön fiilis

  • Rujokki

... jota on kestänyt koko viikonlopun. Monenlaisesta tekemisestä huolimatta. Sitä ihmettelin eilen lattioita mopatessani, että hurjan hienopölyinen ilma täällä on; tiistaina siivosin perusteellisesti ja jälleen moppi oli paksuja villakoiria täynnä. Maaseudulla tilanne oli kokolailla toinen, jossa kertaviikkoinen siivoaminen tuntui toisinaan turhauttavalle, kun saaliiksi jäi vain lattialle pudonneita yksiköitä, tomua ei juurikaan.

Tänään koneella on soinut Lauri Tähkää, pitkästä aikaa. Puhelimessa kappaleita on soittoääninä, kullekin soittajalle sopivana. Olen tykästynyt tähän mahdollisuuteen 'merkitä' soittajat soittoäänillä; puhelimeen vastaaminen on erilaista kuin ennen. Kylmänä vuodenaikana en niinkään enää kuuntele musaa kuten kesäaikana, jolloin se on jotenkin helpompaa.

Töissä alkaa perusaherrus vuodenvaihteen hektisyyden jälkeen. En ilmeisesti pääse aloittamaan opintojani, sillä esinaiselta kysyessäni kuulin, ettei tutoria ole löytynyt. Sinänsä en ihmettele, sillä onhan homma melko työllistävä. Pitänee pohtia jotain toista vaihtoehtoa tai mitä muuta voisi alkaa opiskella...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:08

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus