Mitenkähän käy

  • Rujokki

... ensi sunnuntain Naisten Kympille osallistumisen kanssa; palasin juuri kolmen km:n kävelyltäni, ja oli viittä vaille etten kääntynyt takaisin jo ensimmäisen sadan metrin jälkeen. Lonkista vihlaisi todella synkästi. Matkanteko jatkui kuitenkin, sillä takaraivossa väikkyi isän sinnikkyys, kun hän poliosta halvaannuttuaan treenasi mahakelkalla lihaksiaan.

Uskalla kohta mennä nukkumaankaan, kun tietää aamun vaikean ylösnousun. Tai sitten on nukuttava soffalla puoli-istualtaan. Onneksi se ensimmäinen vakisärky on loiventunut, ja lähinnä tuntuu kun seisoo paikallaan tai istuu normiryhdikkäänä. Työtuoli on viittä vaille selkäkeikkaa menossa :)

Tuli ihan lämmin kävellessä, oli jotenkin kosteahko, hapekas ilma. Harsojen alla pilkottaa ekat millinkokoiset vihreät lehdykät - salaattia! Vesisaavi on puolillaan vettä. Tästä kun ilma lämpiää, kesä lehahtaa vauhdilla käyntiin ja kohta ollaan kuin tropiikissa!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:38

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus