Myrskyinen aamun aloitus

  • Rujokki

... kun heräsin parvekkeen kaidesuojien (tai mitä ne nyt ovat) paukkeeseen. Vielä viime syksynä luulin paukkeen tulevan peltikatosta, kunnes kerran tajusin metelin aiheuttajaksi nuo karmean näköiset, aikoinaan kirkkaankeltaiset muoviprofiilit. Toivottavasti ne eivät ole niin suojelun alaisia, ettei tulevassa julkisivurempassa saisi vaihtaa...

Onneksi eilen oli kaunis päivä; kylmä tosin, ja kädet olivat aivan kohmeessa kun palasin palstavarausreissultani. Sain tosi kivan palstan, jossa ei tarvitse lannoituksen sekä kalkitsemisen lisäksi tehdä muita vääntöjä. Edellisen viljelijän kylvämät persiljatkin olivat jo tulollaan... lisäksi sain raparperin, kolme punaista-, kaksi mustaa- ja yhden karviaismarjapensaan. Olin tosi onnekas!

Seuraavaksi lapion ja rautaharavan hankintaan, pientyökalut jo ovatkin pakissa. Tuolia ja pöytää, ehkä hiiligrilli, on ostoslistalla. Sitten enää siemenperunat sekä muut istutettavat. Taimella minulla on jo kirsikkatomaattia, paprikaa sekä ruohosipulia. Sitä en vielä tiedä, vienkö ne sinne vai kasvatanko parvekkeella?

Kevään merkkejä
Kevään merkkejä

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:02

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus